Κατάλογος Μελών


 • Irene Maradei

  Μαθήματα/σεμινάρια ανατολίτικου χορού (oriental), χειροποίητα αξεσουάρ, θήκες και κοσμήματα

  Περισσότερα...

  Irene Maradei

  Ασχολία: Μαθήματα/σεμινάρια ανατολίτικου χορού (oriental), χειροποίητα αξεσουάρ, θήκες και κοσμήματα

  Βιογραφικό

  Η Ιρένε Μαραντέϊ εννήθηκε στη Ρώμη Ιταλίας από Ιταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, μεγάλωσε στην Αθήνα.

  Σπούδασε κλασικό μπαλλέτο επί 12 χρόνια στη σχολή Γιάννη Μέτση, κλασικό τραγούδι και πιάνο επί 10 χρόνια στο Ωδείο Αθηνών και το Atheneum, γιόγκα επί 10 χρόνια με τη Λήδα Shantala. Tελείωσε τη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη, έχει πτυχίο Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης.

  Ολοκλήρωσε τρίχρονη εκπαίδευση στο τουμπελέκι και στα ζήλια στο τμήμα κρουστών του Μουσείου Λαϊκών και Παραδοσιακών Οργάνων με τη Μαρία Νούσσια.

  Είναι απόφοιτος Μεθόδου Σίλβα, κατέχει Ρέϊκι Β’ βαθμού και πτυχία υπνωτίστριας (Hypnovision course με τον Burt Goldman, Basic & Advanced hypnotherapy course με τη Vicky Ross, σεμινάριο υπνοθεραπείας σε προβλήματα υγείας με το Dr. Δημήτρη Κίμογλου).

  Από το 2009 ώς το 2013 εκπαιδεύτηκε στην ενεργειακή θεραπεία  Pranic Healing, έχοντας παρακολουθήσει τα σχετικά σεμινάρια (βασικό, προχωρημένο σεμινάριο, πρανικής ψυχοθεραπείας, πρανικής κρυσταλλοθεραπείας και ψυχικής αυτοάμυνας, Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή, Pranic body sculpting and face lift), με τον Maurizio Parmeggiani, απ’ ευθείας μαθητή του Grand Master Choa Kok Sui, αλλά και σεμινάριο Kiryashakti (Master Dany, 2012) και Πνευματική επιχειρηματικότητα (Master Daniel Gorgonia).

  Το 2010 εκπαιδεύτηκε στο μασάζ ομορφιάς προσώπου και το Rejuvance με τη Ναταλί Κοκκαλά, στο Κέντρο ΟΜ της Αθήνας και πήρε δίπλωμα «Διοίκησης Πολιτιστικών Μονάδων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

  Ανατολίτικο χορό (oriental) ξεκίνησε με τη Rhea τη δεκαετία του ’80. Μετά από διάλειμμα 20 χρόνων – γάμους, παιδιά και τα συναφή – τον ξανασυνάντησε και αυτή τη φορά αφιερώθηκε σ’αυτόν εντατικά, δουλεύοντας με την Πέννυ Μπαΐλη, τη Sabah, τη Νέλλη Ρουμελιώτη, τη Marina of Athens και τη Maria Aya, παρακολουθώντας παράλληλα σεμινάρια επιμόρφωσης με δασκάλους απ’όλο τον κόσμο: Suha Azar,  Morocco of New York, Λίττα Πέτρου, Ann Ashcroft, Ma Prabhu Erasmia, Χρυσάνθη Sahar,  Ahmed Fakri, Yelena, Osama Emam, Leyla,  Athena Najat, Amira Balkis, Natalia Kuzmina κ.ά.

  Εργάστηκε ως κριτικός κινηματογράφου, χορού και μουσικής στην εφημερίδα «Απογευματινή» από το 1981 ώς το 1998. Έχει δουλέψει ως τραγουδίστρια σε μπουάτ, επί 10 χρόνια ως ηθοποιός θεάτρου και βοηθός σκηνοθέτη των Δημήτρη Ποταμίτη και Βασίλη Παπαβασιλείου. Επί 8 χρόνια είχε δική της εκπομπή στο Γ’ Πρόγραμμα για το έντεχνο τραγούδι («Ο βασιλιάς των ξωτικών», «Τραγούδια για οδοιπόρους».

  Έχει γράψει θεατρικά έργα («Για να γίνεις κλόουν», «Αλαντίν») και μεταφράσει πολλά βιβλία, καθώς και τη σειρά «Αστερίξ» και «Ιζνογκούντ» για την Μαμούθ Κόμιξ, τη δεκαετία του ‘90. Έχει συνεργαστεί, επί σειράν ετών, με κείμενα και με μεταφράσεις, στο δίγλωσσο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών. Έχει επιμεληθεί τα βιβλία της Ροζίτας Σώκου «Νουρέγιεφ-όπως τον γνώρισα» και «Ο Μάριος κι εγώ».

  Έχει διδάξει γυμναστική, χορούς, ρυθμική και χορογραφία σε σχολές για ανιματέρ.

  Από το 2006 δίνει μαθήματα και σεμινάρια ανατολίτικου χορού στην Αθήνα και στην επαρχία, κυρίως στον Πολυχώρο Shantom αλλά και σε ιδιαίτερα/μικρές ομάδες.  Ετοιμάζει το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα για τον ανατολίτικο χορό.

  Η ενασχόλησή της με τη χειροτεχνία ξεκίνησε από ηλικία 5 ετών, με πρώτη δασκάλα φυσικά τη μητέρα της. Ασχολείται με διάφορες τεχνικές: πλέξιμο (βελόνες/βελονάκι), κέντημα, ράψιμο, κατασκευή κοσμημάτων, αντικείμενα από πολυμερή πηλό κτλ… και τις αρέσει συχνά να τα συνδυάζει όλα.

  Ανατολίτικος χορός (oriental)

  O πιο θηλυκός, πιό σαγηνευτικός χορός που υπάρχει! Και παράλληλα ο πιό διασκεδαστικός, πιό ευχάριστος τρόπος άσκησης.

  Ο ανατολίτικος χορός, (γνωστός και ως oriental) είναι πανάρχαιος, έχει τις ρίζες του στη Μέση Ανατολή. Γιορτάζει τη χαρά της ζωής και εκφράζει την ικανοποίηση της γυναίκας με τη θηλυκότητά της, ανεξάρτητα από ηλικία και σωματότυπο. Είναι εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό, χαρίζει αρμονική κίνηση, χάρη, ευλυγισία, ενισχύει το συντονισμό και γυμνάζει τετρακέφαλους, γαστροκνήμιους, κοιλιακούς, αλλά και μύες που δεν χρησιμοποιούν οι περισσότεροι άλλοι χοροί.  Δεδομένη η αλλαγή στη στάση, στο περπάτημα, γενικά στην κίνηση – κάτι που πηγάζει όχι μόνον από την άσκηση στο χορό, αλλά από την αυτοπεποίθηση που δημιουργεί. Επίσης – δεν θα το διαβάσετε συχνά αυτό, αλλά όλες όσες ασχολούνται με το οριεντάλ το ξέρουν – η τόνωση των κάτω ενεργειακών κέντρων βελτιώνει την υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος αλλά και τη σεξουαλική απόλαυση της γυναίκας. Και – χρειάζεται να το πούμε; – θα είστε το αστέρι οπουδήποτε πάτε να χορέψετε μαζί με τους φίλους σας!

  Επειδή πολλές φορές χρησιμοποιήθηκε ως μέσον έλξης των ανδρών και παρουσιάστηκε με τρόπο χυδαίο, ο χορός αυτός είναι παρεξηγημένος στη χώρα μας. Είναι ώρα να ξαναγυρίσουμε στην ουσία του, και να ανακαλύψουμε την ομορφιά του, την ποιότητα και την ποίησή του, τη βαθιά του διάσταση.  Στο χορό αυτό, αντίθετα με άλλους, πιό κωδικοποιημένους,  εκφράζεται η εσωτερική μας αλήθεια, αυτό που πραγματικά είμαστε. Δεν φταίει ο χορός. Ναι, μπορεί να είναι και αισθησιακός, αλλά αισθησιακό δεν σημαίνει πρόστυχο ή φθηνό. Αν μια γυναίκα δεν είναι μέσα της πρόστυχη, δεν θα εκπέμψει κάτι τέτοιο ούτε όταν χορεύει.

  Στόχος δεν είναι να μάθουμε αλλά να θυμηθούμε τις κινήσεις που βαθιά μέσα της, κάθε γυναίκα γνωρίζει, όμως η σύγχρονη ζωή μας  έχει κάνει να ξεχάσουμε!

  Προσκαλούμε τις μητέρες να έρθουν μαζί με τις κόρες τους (από 6 ετών και πάνω). Θα περάσετε υπέροχα οι δυό σας, αλλά και θα κάνετε στην κόρη σας το καλύτερο δώρο, για να φθάσει στην εφηβεία χωρίς κόμπλεξ και εμμονές σε μη-ρεαλιστικά πρότυπα, έχοντας μια καλή σχέση με τον εαυτό της, το σώμα της, και τη γυναίκα που αναπτύσσεται μέσα της. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο για ένα κορίτσι απ’το να το γλυτώσει κανείς από όλα αυτά τα άγχη.

  Shahrazad handmades

  Η Ιρένε φτιάχνει τσάντες, θήκες για κινητό/tablet/γυαλιά, ζώνες, μπαρέτες και στέκες, κεφαλοδέματα, earwarmers, γάντια, σκούφους και κασκόλ, πουγκάκια, μαντήλια για τη μέση, δαντελλένια διακοσμητικά χεριών ή αντίστοιχα «σανδάλια χωρίς σόλα» για τα πόδια κοσμήματα  κι ό,τι άλλο περάσει απ’το μυαλό της, με κύριο γνώμονα να της αρέσει…

  Μέσα στην ποικιλία ειδών και τεχνικών, στα “Shahrazad handmades”, όπως έχει τιτλοφορήσει τις δημιουργίες της, υπάρχει  ως κοινό γνώρισμα η έντονη θηλυκότητα… χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

  Χαριτωμένα ή εντυπωσιακά, οπωσδήποτε όμως για γυναίκες που δεν ντρέπονται να το διαδηλώσουν.  Για τη «ντίβα»  μέσα σας!

  Αν κάτι σας αρέσει αλλά το θέλετε σε άλλο χρώμα ή μέγεθος, είτε για σας είτε για ένα μοναδικό, πρωτότυπο δώρο, μη διστάσετε να εκφράσετε την επιθυμία σας.  Με το μαγικό ραβδάκι της Σαχραζάντ, όλα γίνονται!

  Επικοινωνία

  email: irmar@windowslive.com

  facebook: https://www.facebook.com/Shahrazad-885208394834361/

  Social Media:

  facebook: https://www.facebook.com/Shahrazad-885208394834361/

  Email: irmar@windowslive.com

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Irene Maradei


 • Αγγελική Σβορώνου

  Reiki

  Περισσότερα...

  Αγγελική Σβορώνου

  Ασχολία: Reiki

  Βιογραφικό

  Social Media:

  Email: reikienlight@gmail.com

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Αγγελική Σβορώνου


 • Τάνια Αληγιάννη

  Εναλλακτικές θεραπείες-Μασάζ

  Περισσότερα...

  Τάνια Αληγιάννη

  Ασχολία: Εναλλακτικές θεραπείες-Μασάζ

  Βιογραφικό

  H Τάνια Αληγιάννη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1983 κ τα τελευταία 3 χρονια εργάζεται στην Κρήτη ως Εναλλακτική Θεραπεύτρια.

  Από πολύ μικρή ηλίκια ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με καθε μορφή τέχνης-έκφρασης (χορό, θέατρο, τραγούδι), παίρνοντας μέρος σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις. Το 2002 τελείωσε τεχνικό λύκειο όπου σπούδασε την τέχνη της αισθητικης-κομμωτικής και συνέχισε τις σπουδές της με τετράχρονη φοίτηση σε ιδιωτική σχολή κομμωτικής όπου μάλιστα βραβεύτηκε σε διαγωνισμό. Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια με μεγαλους κομμωτές οπως ο Τρύφωνας Σαμάρας και ο François.

  Από τα 20 της χρόνια ανακάλυψε τη μεγάλη της αγάπη, το μασάζ, και ιδιαίτερα το θεραπευτικό, στο οποίο αμέσως έδειξε ένα έμφυτο ταλέντο. Μέσα από αυτό διδάχτηκε πώς είναι να δίνεις αγάπη μέσα απο το άγγιγμα κοιτώντας τον άλλον με συμπόνια κ κατανόηση. Ο όρος »μασάζ » όμως εκείνα τα χρονια ήταν για κάποιους παρεξηγημένος, κι αυτό την έκανε να διστάζει να πάρει την απόφαση ν’ασχοληθεί μ’αυτό.
  Το 2011 βρέθηκαν επιτέλους οι κατάλληλες συνθήκες και ξεκίνησε τη σπουδή της στο ΙΕΚ Πειραιά «Εναλλακτικές θεραπείες».

  Στις αρχές του 2013 παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια στη Ρεφλεξολογια (ακόμα σήμερα από τα αγαπημένα της είδη), Αρωματοθεραπεια,Ταυλανδέζικο μασαζ, Ινδικό μασάζ κεφαλής. Tον Ιούλιο του 2013 παρακολούθησε στην NHS Αγιουρβεδικό ινδικό μασάζ πλατης: ένα σεμιναριο σταθμός για την επαγγελματική της σταδιοδρομια. Εκεί της έγινε η πρόταση να εργαστεί σε Spa στην Κρήτη.  Στα τέλη του 2013 ταξίδεψε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για περαιτέρω σεμινάρια στο χαλαρωτικό μασάζ , παίρνοντας την πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδια Μασάζ μέσω του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στο Θεραπευτικό μασάζ παίρνοντας κι εκεί την πιστοποίησή της με άριστα.  Παρακολουθησε επίσης σεμινάρια Hot Stones κ Αyurveda massage κεφαλής στην ΝΗS και το 2016 σεμινάριο κινησιοθεραπείας οσφυικής μοίρας.

  Μέχρι τώρα ζει στο Ρέθυμνο Κρήτης όπου τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται σε μεγαλα spa του νησιού.

  Ένα όνειρο που θέλει να εκπληρώσει είναι ένας χώρος Εναλλακτικών Θεραπειών, παράλληλα με τουριστική δραστηριότητα.Το πιο ακραίο της όνειρο όμως είναι καποια στιγμή για λογους εμπειρίας να μπορούσε να ταξιδέψει έστω για λίγες μερες στις Μαλδίβες. Όχι μόνο για να απολαύσει τα τοπία, αλλα για να προσφερει της υπηρεσίες της κάτω απο τον τροπικό ουρανό.

  Υπηρεσίες που προσφέρει:

  χαλαρωτικό κ θεραπευτικό μασάζ – αυχένα, πλάτης, και οσφυικής μοίρας -, καθώς και εξειδικευμένο μασάζ για την ισχυαλγία. Shiatsu, Thai yoga massage, ρεφλεξολογια, λεμφικό μασάζ προσώπου και περιποίηση, hot stones, κινησιοθεραπεια, αρωματοθεραπεια, ayurveda massage, μασάζ κεφαλής, αθλητικό μασάζ, μασάζ με βεντούζες.

  Social Media:

  Facebook: Aligianni Tania

  Email: bella1508@yahoo.gr

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Τάνια Αληγιάννη


 • Μαρία Αμφιλοχιάδου

  - brown crown creations:ζωγραφιστά υφασμάτινα αντικείμενα, σαπούνια, καλλιγραφία

  Περισσότερα...

  Μαρία Αμφιλοχιάδου

  Ασχολία: - brown crown creations:ζωγραφιστά υφασμάτινα αντικείμενα, σαπούνια, καλλιγραφία

  Βιογραφικό

  Μαρία Αμφιλοχιάδου

  Η Μαρία Αμφιλοχιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά.

  Σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις στο Αγγλικό Εμπορικό Κολλέγιο St. George, όπου και αποφοίτησε το 1986 και στη συνέχεια έφυγε στην Αμερική όπου σπούδασε Interior Design & Floral Design στο κολλέγιο Delgado Community College of New Orleans, Louisiana, USA.

  Εργάστηκε από το 1992-1993 ως βοηθός Συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων και Διοργανώσεων διαφόρων events στο Meridian Hotel, Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, ΗΠΑ.

  Στη συνέχεια εργάστηκε ως Διακοσμήτρια Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων, Υπεύθυνη στο τμήμα κατασκευών συνθέσεων ανθοδετικής και διακόσμησης, στο Happy Canyon Flowers, Denver, CO., έως και το 2002, όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί ως υπεύθυνη πωλήσεων στον Οίκο Giorgio Armani και στο Pavillion Christofle έως το 2012. Στη συνέχεια η ενασχόλησή της αφορά τη διοργάνωση και επιμέλεια έκθεσης σύγχρονης ζωγραφικής στα Etihad Towers, Abu Dhabi, 2013, στο Volvo Ocean Race, Abu Dhabi 2014, και μια σειρά από events που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Etihad Modern Art Gallery, Dubai και Abu Dhabi, 2015.

  Παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές της ως art consultant, όλα αυτά τα χρόνια οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες την ώθησαν στο να ασχοληθεί επαγγελματικά, με καλλιγραφία απλή ή διακοσμημένη, με εφαρμοσμένη ζωγραφική πάνω σε ύφασμα (ποδιές, τσάντες, πουγκιά potpourri, θήκες μπουκαλιών, κλπ.) καθώς και μικτές τεχνικές όπως puff painting, decoupage, κλπ.

  IMG_0254IMG_0270

  Αναλαμβάνει με χειροποίητη γραφή καλλιγραφίας, πάνω σε χάρτινες ή υφασμάτινες προσκλήσεις γάμου, βάφτισης, αλλά και σε παιδικά πάρτυ, ευχαριστήριες κάρτες, κλπ., τα ονόματα των καλεσμένων σας. Επίσης οι μπομπονιέρες πρωτοτυπούν για την ποιότητα των υλικών και των ξεχωριστών χειροποίητων ζωγραφιστών σχεδίων!

  amfilo_topiary

  Μέσα στις δημιουργίες της μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες ιδέες για μοναδικά δώρα, όπως σετ αρωματικά σαπούνια με πουγκιά ζωγραφικής ή decoupage , γεμισμένα από οικολογικό υαλοβάμβακα με πέρλες από λεβάντα, σε ίδιο μοτίβο σεταρισμένο για το20160129_112550 μπάνιο ή τη λινοθήκηbag.wreath

  amfilo_apronapr.lollipops 1

   

  Shopping bags, T-shirts, ποδιές, μαξιλάρια, θήκες μπουκαλιών, κλπ., όλα αυτά, ζωγραφισμένα σε πλούσια γκάμα σχεδίων με χρωμάτα ανεξίτηλα, μη τοξικά, οικολογικά πιστοποιημένα με ISO. Φτιαγμένα από υλικά φιλικά στο περιβάλλον όπως 100% βαμβάκι, μα πάνω από όλα με πολύ μεράκι, αγάπη και φαντασία!

  Όλες της οι δημιουργίες γίνονται και με σχέδια δικής σας έμπνευσης και επιλογής, (όνομα, μονόγραμμα, ημερομηνίες, κλπ.).

  Οι τιμές της είναι πολύ οικονομικές για το εύρος της δουλειάς της και πλήρως προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα.

  Επικοινωνία:

  Μαρια Αμφιλοχιάδου

  Email: browncrowncreations@gmail.com

  Κινητό τηλέφωνο: +30 6951855751

  Facebook: https://www.facebook.com/browncrowncreations/

  Instagram: https://www.instagram.com/browncrowncreations/

  Επίσης προιόντα της είναι διαθέσιμα στο παρακάτω eshop: www.browncrown.littlemajlis.com

  Email: browncrowncreations@gmail.com

  Τηλέφωνα: +30 6951855751

  Εμφάνιση Προϊόντων: Μαρία Αμφιλοχιάδου


 • Άρης Χατζηνάσιου

  Περισσότερα...

  Άρης Χατζηνάσιου

  Ασχολία:

  Βιογραφικό

  Social Media:

  Email: hatzinasios@hotmail.com

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Άρης Χατζηνάσιου


 • Δήμητρα Μπιτσιάνη

  ηχοθεραπεύτρια

  Περισσότερα...

  Δήμητρα Μπιτσιάνη

  Ασχολία: ηχοθεραπεύτρια

  Βιογραφικό

  Η Δήμητρα Μπιτσιάνη είναι Ηχοθεραπεύτρια, απόφοιτος της Ακαδημίας Peter Hess στην Ελλάδα.

  Εργάστηκε επί 23 χρόνια σε αθλητική Ομοσπονδία,  ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με αρκετές μορφές τέχνης.

  Συστηματικά εξάσκησε αρκετά χρόνια την πολεμική τέχνη του Chung do Kwan (παραδοσιακό Τae Kwon-do) με τον δάσκαλο Choi DukKyu,  και επί δύο χρόνια μαθήτευσε  στο Tai Chi,  με δάσκαλο τον Πέτρο Κουρόπουλο.

  Σπούδασε επίσης  ΙΚΕΒΑΝΑ (Ιαπωνική Ανθοδετική) στην σχολή της Αθήνας  Μ.Ο.Α.  SANGUETSU για δύο χρόνια, από την οποία αποφοίτησε το  1994.

  Το 2005 πήρε το βαθμό Master Reiki στο USUI SHIKI RYOHO  και το 2011 μυήθηκε στο Angelic Reiki.

  Το  2013,   εκπαιδεύτηκε στο Οn-Site Massage με  δάσκαλο  τον  Σάββα Ξένο (Natural Health Science).

  Προσφέρει συνεδρίες ηχομασάζ-ηχοθεραπείας, On site-massage (καθιστή μάλαξη) και ρέϊκι, καθώς και σεμινάρια/μυήσεις ρέϊκι, στο χώρο της στην Αθήνα (πλησίον μετρό Πανόρμου).

  Ηχομασάζ – Ηχοθεραπεία (με singing bowls και gong)

  Το ηχομασάζ, προσφέρει βαθειά χαλάρωση και ευεξία στο σώμα.  Χρησιμοποιούμε    ειδικά κατασκευασμένες χειροποίητες γαβάθες, τις  ηχογαβάθες,   που τοποθετούνται κυρίως πάνω στο σώμα και κρούονται συγχρονισμένα από τον ηχοθεραπευτή.  Ο ήχος και οι δονήσεις που παράγονται από τις ηχογαβάθες, περνούν βαθειά μέσα στα κύτταρα,  αποδεσμεύοντας εντάσεις και μπλοκαρίσματα.  Iδιαίτερα ευεργετικό για το νευρικό σύστημα και την αντιμετώπιση του άγχους, που είναι ο μεγάλος υπαίτιος των προβλημάτων της υγείας μας.   Εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες.

  Στην ηχοθεραπεία,  η χρήση του ήχου είναι επίσης το κυρίαρχο μέσο.  Με ηχητικά όργανα τις ηχογαβάθες , τα γκονγκ,  τα κύμβαλα κ.α.,   χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές,  όπως ο διαλογισμός και τα ταξίδια φαντασίας,  για την εξεύρεση λύσεων και την υποστήριξη στις αλλαγές που χρειαζόμαστε για την προσωπική μας ανάπτυξη.   Η Θεραπευτική ενέργεια του ήχου, έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα.   Στο ηχομασάζ και την ηχοθεραπεία,  ο ήχος είναι ο καθοδηγητής μας για την ενδυνάμωση του εαυτού μας και την αυτοθεραπεία.   Για περισσότερες πληροφορίες:  www.ixomasaz-therapeia.com

   On site-massage

  To On site-massage (καθιστή μάλαξη), είναι ένα γρήγορο και εύκολα προσβάσιμο μασάζ (δεν χρειάζεται να βγάλετε τα ρούχα σας), που δημιουργήθηκε από τον David Palmer, καθηγητή του παραδοσιακού μασάζ ΑΜΜΑ, που έχει τις ρίζες του στην Ιαπωνία.  Δημιουργεί υπεραιμία, χαλάρωση του νευρικού συστήματος και επιδρά στο ενεργειακό, λόγω εργασίας στους μεσημβρινούς,  σε ακριβή σημεία που χρησιμοποιεί και ο  βελονισμός.   Μειώνει το στρες και την κούραση και ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους.

  Reiki – Usui Shiki Ryoho

  Aτομικές Συνεδρίες και μυήσεις

  Ρέϊ-κι σημαίνει Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια.  Το Ρέϊ-κι εφαρμόζεται στο σώμα με χειροθεσία σε διάφορα σημεία και κυρίως στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) αλλά και με τη χρήση συμβόλων που περνούν από το δάσκαλο στο μαθητή,  μέσω μυήσεων.

  Το σύστημα Usui Shiki Ryoho,  φέρει το όνομα του Ιάπωνα  Mikao Usui,  από την εργασία και τις μελέτες του οποίου,  πρώτα στη Ιαπωνία και μετά σε όλον το κόσμο,   μας έχει προσφέρει το δώρο της συνειδητής επανασύνδεσης με την ολότητα της ύπαρξής μας.

  Μπορείτε να δεχθείτε μια συνεδρία Ρέϊκι αλλά και να μυηθείτε στους βαθμούς του Ρέϊκι, ανοίγοντας τα δικά σας κανάλια αυτοθεραπείας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  e-mail:  bitsianid@gmail.com

  Facebook:  ΡΟΕΣ Ηχομασάζ – Ηχοθεραπεία – Ρέϊκι

  Τηλ:  210-6918129,    697-0051670

  Social Media:

  ΡΟΕΣ Ηχομασάζ – Ηχοθεραπεία – Ρέϊκι

  Email: bitsianid@gmail.com

  Τηλέφωνα: 210-6918129, 697-0051670

  Εμφάνιση Προϊόντων: Δήμητρα Μπιτσιάνη


 • Αλεξάνδρα - Αλίνα Ευδοκάκη

  Εναλλακτικές Προσεγγίσεις Αντιγήρανσης & Ευεξίας

  Περισσότερα...

  Αλεξάνδρα - Αλίνα Ευδοκάκη

  Ασχολία: Εναλλακτικές Προσεγγίσεις Αντιγήρανσης & Ευεξίας

  Βιογραφικό

  Η Αλεξάνδρα-Αλίνα Ευδοκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή της Πλάκας. Σπούδασε εμπόριο μόδας, θεατρικό κουστούμι, ζωγραφική και θέατρο. Παράλληλα παρακολούθησε, επί 3 χρόνια, μαθήματα αυτογνωσίας, γιόγκα και οικογενειακής ψυχολογίας στην «Αρμονική Ζωή» με τον Ρόμπερτ Νατζέμυ.

  Από το 2000 μέχρι σήμερα, ασχολείται  κυρίως με θεραπευτικές μεθόδους εναλλακτικής προσέγγισης για διατήρησης καλής υγείας, με κεντρικό πυρήνα την αντιγήρανση. Τα 3 τελευταία χρόνια, με οδηγίες γιατρού, αυτές οι εναλλακτικές μέθοδοι πρόληψης δοκιμάστηκαν σε εκατοντάδες ανθρώπους. Τα αποτελέσματά ήταν θεαματικά και πραγματικά ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

   

  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Τάχυον, ολιστικού μασάζ, θεραπευτικές βεντούζες, Metamorphosis, Bowtech, Αρωματοθεραπείας, παρασκευής φυσικών καλλυντικών και σαπονοποιίας.

  Συνεχίζει σπουδές βελονισμού στα χέρια, ολιστικής διατροφολογίας και εναλλακτικής αισθητικής.

   

  Εμπνευστής της, η μαγική αίσθηση του ταξιδιού της αυτογνωσίας της ίδιας και των συνοδοιπόρων της.

  Η ίδια θεωρεί πως μεγαλύτερος δάσκαλός της είναι ο γιος της. Προσωπικό της μότο, «Κρατήσου απ’το Καινούριο»

   

   

  Παρασκευάζει  και διαθέτει βιολογικά καλλυντικά

   

  Διαθέτει σκευάσματα αντιγήρανσης, όπως:

  • Σκευάσματα Τάχυον,
  • Ενεργοπληροφοριακό Νερό,
  • Βιορυθμιστές Πεπτιδίων

   

  Προσφέρει ατομικές συνεδρίες:

  •   Λίφτινκ προσώπου με
  1. βεντούζες άνευ φλόγας
  2. βιοσυντονισμό
  3. Gua Sha (γκουά σα)
  • μασάζ  κυτταρίτιδας  με βεντούζες άνευ φλόγας  & Gua Sha
  • Ολιστικό μασάζ σώματος με χρήση αρωματοθεραπείας και Ταχυον
  • Συνεδρίες Τάχυον

   

  Τάχυον

  Η λέξη τάχυον είναι όρος της κβαντικής φυσικής, προέρχεται απο την Ελληνική λέξη «ταχύς». Ο ορισμός αναφέρεται στα σωματίδια που κινούνται γρηγορότερα απο το φως και  που είναι πέρα απο το επίπεδο του τρισδιάστατου κόσμου μας. Τα Τάχυον είναι η αρχή όλων των συχνοτήτων. Το 1966, ο κβαντικός φυσικός G. Feinberg  όρισε αυτό το «ενεργειακό πεδίο» ως Τάχυον. Το ηλεκρομαγνητικό μας πεδίο SOEF Subtle Elecromagnetic Field δέχεται τα ταχυόνια και επιλέγει την συγκεκριμένη δόνιση που χρειάζεται για την αυτοίαση του. Μια ακόμη ιδιότητα των Τάχυον είναι η ενθαλπία δηλαδή η επαναφορά της οργάνωσης απο το χάος.

  Το 1990 Ο αμερικανός επιστήμονας D.Wagner αναζητώντας λύση σε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας, στην αρχή θεωρητικά αλλά κατόπιν πρακτικά απέδειξε την ύπαρξη της ενέργειας Τάχυον.

  Εμπνεύστηκε την κατασκευή ενός ειδικού θαλάμου ταχυονισμού. Μέσω αυτού κατάφερε να ενεργοποιήσει φυσικά υλικά έτσι ώστα να μετατραπούν σε μόνιμες αντένες Τάχυον. Αυτά τα υλικά, εστιάζουν και ενισχύουν το Τάχυον – την φυσική ενέργεια της Πηγής, δημιουργόντας έτσι ένα υσχυρό πεδίο και διευκολύνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία.

  Έτσι πρωτοδημιουργήθηκαν οι εφαρμογές της Advanced Τachyon Technology (ATTI) και το θεραπευτικό σύστημα Τάχυον που κάνει χρήση αυτής της ενέργειας, συνενώνοντας ολιστική ιατρική, επιστήμη και πνευματικότητα. Σήμερα, ως μια παγκόσμια πατέντα πλέον, γίνεται χρήση απο γιατρούς, ολιστικούς θεραπευτές και επαγγελματιών υγείας σε πάνω απο 150 χώρες. Πιστοποιείται ακαδημαϊκά από το U.I.SC.A (University of Integrated Science of California).

   

  Βιορυθμιστές Πεπτιδίων (Νανοπεπτίδια)

   

  Με μια σύντομη περιγραφή, τα πεπτίδια ειναι μικρά τμήματα των πρωτεινών και έχουν μέγεθος 1 nanometer. Τα πεπτίδια λειτουργουν ως πληροφοριοδότες στο απόθεμα βλαστοκυττάρων που έχει ο κάθε οργανισμος και ενεργοποιούν το DNA για υγιή λειτουργία. Με την πάροδο του χρόνου όμως συντελείται μειωμένη απόδοση στις λειτουργίες των οργάνων και κατ’επέκταση δημιουργείται η γήρανση. Το άγχος, οι ελεύθερες ρίζες, οι υιοί, οι βακτηριακές μολύνσεις, οι ακτινοβολίες κ.ά., όλα αυτά επίσης βοηθούν στη μείωση της σύνθεσης των πρωτεϊνών και τη γήρανση. Έχουν ανιχνευτεί μέχρι σήμερα τουλάχιστον είκοσι διαφορετικά αμινοξέα που με τους πεπτιδικούς δεσμούς συνθέτουν τον τεράτιο αριθμό των πρωτεινών.

  Τα τριπεπτίδια είναι ενώσεις τριών αμινοξέων που παρασκευάζονται εργαστηριακά, δεδομένου οτι ο οργανισμός συνθέτει έως και διπεπτίδια, για την συμπλήρωση της μεγάλης πεπτιδικής αλυσίδας. Εκεί λοιπόν που συντελείται η απαρχή της βλάβης, τα πεπτίδια & τριπεπτίδια έρχονται να την αποκαταστήσουν.

  Κατόπιν μακροχρόνιας έρευνας στα φημισμένα ερευνητικά κέντρα Βιορύθμησης και Γεροντολογίας της Ρωσίας παρασκευάστηκαν ειδικά τριπεπτίδια για κάθε όργανο, ιστό και οργανικό σύστημα, έτσι ώστε να ρυθμίζονται στην βέλτιστη δυνατή υγεία . Μια τεχνολογία που είναι μοναδική και πατενταρισμένη παγκοσμίως.

   

  Τηλεφωνήστε για δωρεάν πρώτη συνεδρία!

   

  Επικοινωνία:

  Τηλέφωνο: 693-2605605
  προσωπικός ιστότοπος: http://antigiransi.eu/

  Social Media:

  Email: xx3@yyy.zzz

  Τηλέφωνα: 693-2605605

  Εμφάνιση Προϊόντων: Αλεξάνδρα - Αλίνα Ευδοκάκη


 • Ειρήνη Φλουρή

  Γραφιστικές υπηρεσίες –αντικείμενα ντεκουπάζ/κολλάζ, διακοσμημένες σαγιονάρες

  Περισσότερα...

  Ειρήνη Φλουρή

  Ασχολία: Γραφιστικές υπηρεσίες –αντικείμενα ντεκουπάζ/κολλάζ, διακοσμημένες σαγιονάρες

  Βιογραφικό

  Η Ειρήνη Φλουρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και τα τελευταία χρόνια ζει με τις δυο κόρες της στον Τύμβο Μαραθώνα. Τη βασική εκπαίδευση την ολοκλήρωσε στο Γ’ Λύκειο Ν. Ψυχικού. Σπούδασε και αποφοίτησε από τη σχολή Διακοσμητικών και Εφαρμοσμένων Εικαστικών σπουδών ΒΑΚΑΛΟ (1985-1988).

  Έχει άριστη γνώση στα προγράμματα QuarkXPress, Illustrator, Photoshop και InDesign σε περιβάλλον Mac, καθώς και δίπλωμα αγγλικών απο το Βρεταννικό  Συμβούλιο. Επίσης κατέχει  την πιστοποίηση ECDL στις υπηρεσίες διαδικτύου, υπολογιστικά φύλλα (Excel), επεξεργασία κειμένων (Word).

   

  Επαγγελματική εμπειρία:

  Έχει εργαστεί σε περιοδικά (στο δημιουργικό τμήμα) όπως ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ (Εκδόσεις Λαμπράκη), Εκδόσεις Λυμπέρη (εξωτερική συνεργάτης), ΚΛΙΚ (Τερζόπουλος- Π. Κωστόπουλος), Νitro (Π. Κωστόπουλος).

  Καλλιτεχνική επιμέλεια στα περιοδικά ΟΙΚΟΣ & ΚΗΠΟΣ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ (Εκδόσεις Interalia), ΓΕΝΝΗΣΗ-ΒΑΠΤΙΣΗ, SOUNDPARK (FREE PRESS).

  Έχει συνεργαστεί με τον  Δήμο Χαλανδρίου στον τομέα της Κοινωνικής Υπηρεσίας με αφίσες και έντυπα.

  Για τη διαφημιστική X-Rail – αργότερα Stardust – είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια για διάφορες προωθητικές ενέργειες, flyers, κουπόνια, αφίσες, προσκλήσεις για event, banners, folder για την Motorola & Panasonic.

  Προσαρμογές διαφημιστικού υλικού για προωθητικές ενέργειες για Γερμανό & Wind.

  Έντυπα για Αττικό Μετρό.

  Έντυπο υλικό για ενέργειες που αφορούσαν το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

   

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει:

  Α. Γραφιστικά

  Ό,τι έχει σχέση με έντυπο υλικό, περιοδικά, εταιρική ταυτότητα, λογότυπα, καταλόγους, flyers, προσκλήσεις, αφίσες, ετικέτες.

  first

   

   

  Β. Κατασκευές

  Επίσης φτιάχνει διάφορα διακοσμητικά χρηστικά αντικείμενα, όπως καθρέφτες, κορνίζες, δίσκους, μπωλ κ.α. με την τεχνική του decoupage ή μικτή τεχνική με κολλάζ-ζωγραφική, scrapbooking καθώς και χειροποίητα στεφάνια και δερμάτινες σαγιονάρες

  second

  Επικοινωνία

  Τηλέφωνο: 697-1552794        22940-56189

  Email: irene.flouri@gmail.com

  Facebook: ΕΙΡΗΝΗ ΦΛΟΥΡΗ

  Social Media:

  Facebook: ΕΙΡΗΝΗ ΦΛΟΥΡΗ

  Email: irene.flouri@gmail.com

  Τηλέφωνα: 697-1552794 22940-56189

  Εμφάνιση Προϊόντων: Ειρήνη Φλουρή


 • Φωτεινή Πορίχη

  Life & Executive Coach

  Περισσότερα...

  Φωτεινή Πορίχη

  Ασχολία: Life & Executive Coach

  Βιογραφικό

  Φωτεινή  Πορίχη

  Η Φωτεινή Ι. Πορίχη είναι Life & Executive Coach. Σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει πάνω από 200 ώρες εκπαίδευσης στο Coaching. Πήρε το δίπλωμά της από την πιστοποιημένη από το ICF Σχολή «Positivity» στην οποία διδάχθηκε μοντέλα και εργαλεία Coaching τα οποία εφαρμόζει και αξιοποιεί με επιτυχία κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως Coach.

  Εργάστηκε ως Ιπταμένη Συνοδός για 15 περίπου χρόνια, τα οκτώ από τα οποία ήταν προϊσταμένη  και εκπαιδεύτρια πληρωμάτων θαλάμου επιβατών και διακυβέρνησης σε θέματα ασφάλειας πτήσεων και εδάφους. Έχει συνολική προϋπηρεσία στον αεροπορικό χώρο σε διάφορες θέσεις πάνω από 22 χρόνια. Από το 2010 έως το 2017  εργάστηκε ως Executive Assistant στον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ενώ στην προηγούμενη διοίκηση και για 2 χρόνια (2011 – 2013) υποστήριξε ως επικεφαλής της ομάδας του, τον Πρόεδρο της ΕΕΤΤ στο ρόλο του ως Προέδρου του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC). Σήμερα εργάζεται στο Γραφείο Του Γεν. Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.Από το 2017 συνεργάζεται με το Mediterranean College ως διδάσκουσα “Αρχές & Πλαίσιο του Coaching” στο πρόγραμμα «Executive Diploma in Leadership & Human Resources Management».

  Από το 2007 δουλεύει σε προσωπικό επίπεδο με την προσέγγιση της Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας με στόχο την αυτογνωσία. Συγχρόνως έχει παρακολουθήσει πολλά βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις σε θέματα αυτοβελτίωσης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και δε σταμάτησε ποτέ την προσωπική της μελέτη σε αυτά τα θέματα.

  Είναι μέλος του Hellenic Coaching Association και του ICF Chapter Greece.

  Η Φωτεινή συνεργάζεται με ομάδες ιδιωτών, ατομικά με πελάτες και στελέχη εταιρειών start-ups που θέλουν να αναπτυχθούν και να διαπρέψουν στον τομέα τους. Οργανώνει Coaching Workshops και διεξάγει δημόσιες ομιλίες για το Coaching με σκοπό την γνωριμία του κοινού με αυτό και τα οφέλη που προσφέρει χρησιμοποιώντας προσωπικά παραδείγματα και εμπειρίες. Παράλληλα αρθρογραφεί στο μηνιαίο περιοδικό “The Body” και διατηρεί το προσωπικό της Blog το Genesis Coaching.

  Της αρέσει να εμπνέει τους ανθρώπους, να δίνει όραμα, να τους υποστηρίζει στη θέσπιση στόχων και να τους εμψυχώνει στην εκπλήρωση τους. Βαθιά της επιθυμία είναι η νέα γενιά να αναπτύξει ηγετικές ικανότητες. Είναι από αυτούς που βλέπουν την κρίση ως ευκαιρία για κοινωνική και προσωπική βελτίωση καθώς και για αναζήτηση καινοτομίας και βελτίωσης στις επιχειρήσεις.

  Επικοινωνία: fotporichi@gmail.com

  Social Media:

  Email: fotporichi@gmail.com

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Φωτεινή Πορίχη


 • Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου

  ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών

  Περισσότερα...

  Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου

  Ασχολία: ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών

  Βιογραφικό

  Η  Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου έχει  γεννηθεί στην Αθήνα το 1967  είναι ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών  εδώ και 28 χρόνια .Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πολλές ειδικότητες των εναλλακτικών θεραπειών και έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχογράφηση των ανθρώπων και την ενεργειακή διάγνωση του οργανισμού.

  Τα τελευταία χρόνια σπούδασε Life coaching και στα σεμινάρια και συνεδρίες της, βοηθάει τους άλλους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους για να έχουν καλύτερη υγεία , αφθονία, αγάπη και αποδοχή από τους άλλους. Πιστεύει και εφαρμόζει την θετική σκέψη ,τις θετικές προθέσεις και τους θετικούς οραματισμούς.

  Πιο συγκεκριμένα έχει εκπαιδευτεί ,στην Φυσικοπαθητική – Naturopathy, Ολιστική διατροφολογία, ανθοθεραπεία, αρωματοθεραπεία ,  γιόγκα και διαλογισμό , Life coaching, 10 είδη μασάζ (λεμφικό ,σιάτσου, ινδικό κεφαλής, τάι μασάζ, αδυνατίσματος , σουηδικό ολιστικό, ψυχοενεργειακό , αγιουβερδικό, βιονεργειακό μασάζ προσώπου σώματος, αρωματοθεραπείας) πνευματική θεραπεία, channeling , ρέικι, αγιουρβέδα, κινέζικη θεραπευτική κ.α

  Στόχος της δουλειάς της η επανασύνδεση του ατόμου με την αυτοθεραπευτική δύναμη μέσα του ,η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης του εαυτού του και η καλλιέργεια μιας θετικής στάσης ζωής και σκέψης .Για να έχουμε όλοι χαρά αγάπη ευημερία –  ισορροπία σώματος – ψυχής και πνεύματος .

  Επίσης έχει ιδρύσει  to 2013 έναν επιμορφωτικό , πολιτιστικό και ανθρωπιστικό σύλλογο τον «ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ « (www.omorfoskosmos.org) που έχει δημιουργήσει  e-learning τμήματα αρωματοθεραπείας / ανθοθεραπείας και ολιστικής διατροφολογίας  όπου τα έσοδα από αυτά διατείθονται για τα έξοδα του συλλόγου και για το ανθρωπιστικό έργο βοήθειας σε οικογένειες (κυρίως μονογονεικές) που έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΕΑ  θα δημιουργήσει μια σειρά προιόντων φιλανθρωπίας (charity products) για την ενίσχυση του σκοπού.

  Τα τελευταία 7 χρόνια ζεί στην Νέα Μάκρη με τον γιό της. Λόγω της απόστασης από την Αθήνα   έχει επιλέξει να δουλεύει με τηλεφωνικές και skype συνεδρίες για να μπορεί να επικοινωνεί με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει:

  • Βιοενεργειακό τσεκ απ : Διάγνωση της ενεργειακής κατάστασης των οργάνων και των συστηματων (πχ: ανοσοποιητικό , πεπτικό, ορμονικό κ.ο.κ) με την μέθοδο της κιναισθησίας .
  • Ανθοθεραπεία και συμβουλευτική : Με την βοήθεια των ιαμάτων του dr.Bach και των ιαμάτων από ορχιδέες ,και την προσέγγιση των βαθύτερων αιτιών που προξενήσανε την όποια ψυχοσωματική ανισορροπία στο άτομο, δίνεται ο κατάλληλος συνδυασμός ιαμάτων για να απαλειφθούν προβλήματα όπως άγχος, μελαγχολία, φοβίες, θλίψη κ.α.
  • Προγράμματα αποτοξίνωσης του οργανισμού για καλύτερη υγεία βασισμένα στις αρχές της φυσικοπαθητικής (naturopathy)
  • Προγράμματα ολιστικής αντιμετώπισης προβλημάτων μέσης και αυχένα  με μασάζ on site (σε ειδική καρέκλα μασάζ) ,ορθοσωμική γιόγκα για την διόρθωση της σρασης του σώματος, μαγνητικά πεδία και βιοθεραπεία (ρέικι) για τους πόνους- φλεγμονές .Ρεφλεξολογία – βοτανοθεραπεία – σωστή διατροφή .
  • Ολιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης άγχους και θλίψης με Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια (μασάζ , λουτρά κ.α) – Ανθοθεραπεία με  πόσιμα ανθοιάματα και σπρέυ – Τεχνικές χαλάρωσης και γιόγκα – Συμβουλευτική ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (positive thinking life coaching)-  Βοτανοθεραπεία – ολιστική διατροφή

  Και άλλα προγράμματα ανάλογα των προβλημάτων υγείας.

  Διεξάγει σεμινάρια αυτογνωσίας – αυτοθεραπείας όπως:

  • Ρέικι α, β, γ βαθμού
  • Διάγνωση με το εκρεμμές «εμπιστεύομαι την εσωτερική μου φωνή»
  • «Δημιουργώ το σενάριο της ζωής μου»
  • Ενεργειακή θεραπεία ,εσωτερικού παιδιού , εφήβου ,θηλυκού και αρσενικού.
  • «Αντιμετωπίζω τους φόβους μου»
  • «Μαθαίνω να αγαπάω και να φροντίζω τους άλλους όπως και τον εαυτό μου»
  • «Έλκω τον κατάλληλο σύντροφο στην ζωή μου»
  • Εξισορρόπηση των τσάκρας και χρωματοθεραπεία.
  • Αυτομασάζ και βασικές αρχές αρωματοθεραπείας για το σπίτι .
  • Ασκήσεις ορθοσωμικής γιόγκα για καλύτερη στάση του σώματος

  Διαθέτει ανθοϊάματα από ορχιδέες (Living Tree Orchids) και ιάματα Bach, καθώς και προϊόντα προστασίας από ακτινοβολία και γεωπαθητικό στρες

  Επικοινωνία:

  Τηλέφωνα: 697-3247047 σταθερό 22949 – 40255 /

  e-mail: rainbow.healing@hotmail.com

  website: www.maria-leoni.gr

  Social Media:

  Email: rainbow.healing@hotmail.com

  Τηλέφωνα: 697-3247047 σταθερό 22949 – 40255

  Εμφάνιση Προϊόντων: Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου


 • Ηλίας Γρατσίας

  Ολιστικές Θεραπείες με εξειδίκευση στην χειρομάλαξη

  Περισσότερα...

  Ηλίας Γρατσίας

  Ασχολία: Ολιστικές Θεραπείες με εξειδίκευση στην χειρομάλαξη

  Βιογραφικό

  Βιογραφικό:

  Ο Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

  Ξεκίνησε να σπουδάζει εναλλακτικές θεραπείες με ειδίκευση στην χειρομάλαξη (Σιάτσου, Ταιλανδικό μασάζ, Σουηδικό μασάζ κ.α.) το 2008.

  Είναι ειδικός στην χειρομάλαξη με εμπειρία στο μασάζ άνω των 10 ετών. Είναι ο ένας εκ των δύο ιδρυτικών μελών του www.MassageCulture.gr . Έχει σπουδές στην χειρομάλαξη σε διάφορα είδη μασάζ και σε διάφορες σχολές όπως είναι η Oriental Medicine (OM), η Natural Health Science (NHS), η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής, ο Π.Ο.Ε.Π κ.α.

  Είδη μασάζ στα οποία έχει εκπαιδευτεί είναι τα παρακάτω:

  1) Σιάτσου (Παραδοσιακό Ιαπωνέζικο Μασάζ)
  2) Σουηδικό (Χαλαρωτικό ή Ολιστικό) Μασάζ
  3) Αθλητικό Μασάζ
  4) Thai Yoga Massage (Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ)
  5) Lomi Lomi (Παραδοσιακό Χαβανέζικο Μασάζ)
  6) Λεμφικό Μασάζ
  7) Αγιουβερδικό Μασάζ (Παραδοσιακό Ινδικό Μασάζ)
  8) Thai Foot Massage
  9) Ρεζουβάνς
  10) Guasha
  11) On Site (Chair) Massage
  12) Μόξα και Βεντούζες
  13) Αναλγητικό Μασάζ (Αυχεναλγίες, Οσφυαλγίες, Ισχυαλγίες)
  14) Κοιλιακή Μάλαξη των Ίνκας
  15) Trigger Points Massage
  16) Deep Tissue
  17) Tuina
  18) Indian Head Massage
  19) Εναλλακτική Θεραπευτική Μάλαξη με ειδικές στοχευμένες τεχνικές, βεντούζες, medical sticks, κινησιοθεραπεία και ασκησιολόγιο (αντιμετώπιση αυχενικών συνδρόμων, αυχεναλγίας, μυϊκών σπασμών, επικονδυλίτιδων, οσφυαλγίας, ισχυαλγίας, τενοντίτιδας ώμου, τενοντίτιδας αχίλλειου τένοντα, άκανθας πτέρνας, στενωτικής τενοντοελυτρίτιδας, θλάσεως, διαστρέμματος, χονδροπάθειας, κύστης baker, πελματιαίας απενευρωσίτιδας, περιοστίτιδας, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κ.α)

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
  Pranic Healing (Basic, Advanced, Psycotherapy)

   

  O Ηλίας πιστεύει ότι το μασάζ δεν είναι είδος πολυτελείας. Είναι σωματική και ψυχική ανάγκη. Αποτελεί πρόληψη.

  Οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν να τραυματιστούν, να πάθουν κάτι για να κάνουν ένα μασάζ. Να τους πιάσει ένα αυχενικό, μία επικονδυλίτιδα, ένας πόνος στην μέση.

  Η πραγματικότητα είναι όμως ότι αυτοί οι πόνοι έρχονται λόγω της έλλειψης άσκησης και ελαστικότητας των μυών. Όταν οι μύες είναι δυνατοί και ελαστικοί τραυματίζονται πολύ πιο δύσκολα.

  Τα αντικείμενά μας (αυτοκίνητο, σπίτι, τα ρούχα μας κ.α.) τα φροντίζουμε πιο πολύ από ότι φροντίζουμε το σώμα μας και την ψυχή μας. Με την γυμναστική οι μύες βραχαίνουν και γίνονται σκληροί και άκαμπτοι, με αποτέλεσμα να τραυματίζονται πιο εύκολα.

  Η υγιής κατάσταση του μυϊκού μας συστήματος είναι να έχουμε δυνατούς και γυμνασμένους μύες αλλά οπωσδήποτε αυτοί να είναι και ελαστικοί.

  Για αυτόν τον λόγο ο Ηλίας μας συνιστά να αποκτήσουμε την καλή συνήθεια του να κάνουμε μασάζ έστω και μία φορά τον μήνα, προληπτικά, ώστε να προλαβαίνουμε την χρόνια σκλήρυνση των μυών μας και την κακή κυκλοφορία του αίματος σε αυτούς.

   

  Τα οφέλη του μασάζ είναι πάρα πολλά. Ορισμένα από αυτά είναι:

  • Είναι αγχολυτικό. Κατά την διάρκεια του μασάζ εκκρίνονται ενδορφίνες μέσα στον οργανισμό μας, οι οποίες αποτελούν φυσικές χαλαρωτικές ουσίες με 50 φορές μεγαλύτερη ισχύ από την μορφίνη.
  • Με τις δακτυλοπιέσεις που ασκούνται κατά την διάρκεια της συνεδρίας σε ειδικά βελονιστικά σημεία, απελευθερώνεται εγκλωβισμένη μυϊκή αλλά και συναισθηματική ενέργεια. Το μασάζ δρα σε βαθύ ψυχολογικό επίπεδο και αποτελεί έναν τρόπο αυτογνωσίας του σώματος και της ψυχής του δέκτη.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία διοχετεύει με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά τα κύτταρά μας, χαρίζοντας γενικότερο αίσθημα ευεξίας.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα χάρη στην κινητοποίηση του λεμφικού συστήματος, το οποίο αποβάλει ότι άχρηστο παράγει ή δέχεται ο οργανισμός μας (τοξίνες κ.α.).
  • Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της μυϊκής έντασης και των φλεγμονών και βοηθάει στην απόλυτη χαλάρωση όλου του σώματος.
  • Βοηθάει στον έλεγχο του πόνου που προέρχεται από χρόνια προβλήματα όπως η αρθρίτιδα, η ισχιαλγία και οι μυϊκοί σπασμοί. Αυξάνει την ελαστικότητα των αρθρώσεων ελαττώνοντας έτσι σπασμούς και κράμπες.
  • Μειώνει το αίσθημα της κόπωσης
  • Μειώνει το άγχος και τα συμπτώματα κατάθλιψης. Μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους, της κορτιζόλης ενώ απελευθερώνει σεροτονίνη, την ορμόνη της χαράς
  • Απελευθερώνει ενδορφίνες που λειτουργούν ως φυσικό παυσίπονο του σώματος και επιτυγχάνει την αρμονική λειτουργία του μυαλού, του σώματος και της ψυχής.
  • Προωθεί την αναγέννηση των ιστών συμβάλλοντας στο να μειωθούν τυχόν σημάδια στην επιδερμίδα και βελτιώνει συνολικά την κατάσταση του δέρματος.

   

  Επικοινωνία:

  Ηλίας Γρατσίας

  E-mail: info@massageculture.gr

  Κινητό τηλέφωνο: (+30) 690 90 33 172

  Facebook: https://www.facebook.com/elias.gratsias

  https://www.facebook.com/massageculture.gr/

  Website: www.massageculture.gr

   

  Email: info@massageculture.gr

  Τηλέφωνα: (+30) 690 90 33 172

  Εμφάνιση Προϊόντων: Ηλίας Γρατσίας


 • Αγλαΐα Κωτσοβόλου

  Ολιστικές και ενεργειακές θεραπείες, διατροφή, αισθητική

  Περισσότερα...

  Αγλαΐα Κωτσοβόλου

  Ασχολία: Ολιστικές και ενεργειακές θεραπείες, διατροφή, αισθητική

  Βιογραφικό

  lia_port

  Η Αγλαΐα  Κωτσοβόλου γεννήθηκε & διαμένει στο Μαρούσι Αττικής. Είναι μητέρα 2 αγοριών.

  Ασχοληθήκε με το marketing & ώς σύμβουλος επιχείρησης είχε σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες .

  Από έφηβη κιόλας είχε εσωτερικές αναζητήσεις & πολλές απορίες. Έχει διαβάσει πολύ, έχει ταξιδέψει αρκετά.

  Θέλοντας να κάνει  τον εαυτόν της  καλύτερο, πρώτα για την ίδια  και ύστερα για τους άλλους, για να μπορέσει να βοηθήσει ένα άνθρωπο που το έχει ανάγκη, έπρεπε πρώτα να μπορέσει να βοηθήσει  τον εαυτόν της.

  Ως Ολιστική Θεραπεύτρια έρευνησε & σπούδασε εναλλακτικές & συμπληρωματικές θεραπείες  όπως:

  • Ορθομοριακή & Ολιστική διατροφολογία
  • Αγιουρβεδα
  • Ολιστική Αισθητική
  • Αρωματοθεραπεία
  • κρυσταλλοθεραπεία
  • Rejuvance
  • Pranic Healing

  Είναι επίσης:

  • Σύμβουλος οικογενειακής ψυχοθεραπείας με τα ανθοιάματα Βach.
  • Εισηγήτρια Σεμιναρίων σε θέματα αυτοβελτίωσης, ενεργειακής προστασίας, πνευματικής αφύπνισης,
  • Δασκάλα της τεχνικής του  rejuvance  &  αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου.

   

  Παρεχόμενες υπηρεσίες

   

  Ορθομοριακή διατροφή

  lia_nutr

  Μέσα από ένα ιστορικό, η σύμβουλος  ορθομοριακής διατροφής αξιολογεί  τις ελλείψεις  του οργανισμού & συστήνει  τα κατάλληλα διατροφικά  συμπληρώματα για να καλύψει ο οργανισμός  τις ανάγκες του, ώστε να λειτουργήσει η δύναμη της αυτοθεραπείας.

   

  Αγιουρβεδική ενεργειακή διατροφή 

  Μέσα από ένα λεπτομερές ιστορικό ανακαλύπτει  το μοναδικό  σας βίοτυπο dosha και συστήνει  το προσωπικό, ευέλικτο, & πρακτικό μοντέλο διατροφής που θα σας συντροφεύει σε όλη σας την ζωή για υγεία, μακροζωία & ισορροπία.

   

  Rejuvance: To φυσικό lifting.

  lia_rejuv

  Είναι η απόλυτη ολιστική θεραπεία προσώπου & σώματος  που θα σας μεταμορφώσει  προς το καλύτερο δυνατόν. Μία φυσική μέθοδος που επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και μυών και οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη χαλάρωση ακόμη & ύπνο  Απελευθερώνει τις εντάσεις που συγκεντρώνονται στην περιοχή του προσώπου, η επιδερμίδα γίνεται λεία,οι ρυτίδες εξαφανίζονται, ταυτόχρονα δουλεύονται πολύ σημαντικά βελονιστικά σημεία που βρίσκονται  στον συνδετικό ιστό. Η ενέργεια ρέει χωρίς μπλοκαρίσματα και εγκαθίσταται  η αρμονία σε όλα τα  επίπεδα του σώματος , νου και ψυχής.

   

  Αγιουρβέδα

   

  Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα το ανθρώπινο ον αποτελείται από 3 φορείς: το φυσικό του σώμα, το συναισθηματικό σώμα και το νοητικό σώμα. Σώμα, ψυχή, πνεύμα.  Η ασθένεια δεν θεωρείται ένας εχθρός που πρέπει να εξολοθρεύσουμε με κάθε κόστος, αλλά ένα σημάδι, μια προειδοποίηση για την ίδια μας την ύπαρξη, μια ευκαιρία όπου  η αλήθεια της ζωής μπορεί να αποκαλυφθεί…Αληθινή θεραπεία δεν  είναι το να πάρεις ένα φάρμακο για μια ασθένεια αλλά να μετασχηματίσεις το νου σου σύμφωνα με το φως της αληθινής σου φύσης.

   

  Αγιουρβεδικό Μασάζ

  Με ελαφρές  πιέσεις  στα  κρυφά ενεργειακά  σημεία του σώματος (marmas) και ταυτόχρονα  καθοδηγούμενη,  συνειδητή αναπνοή,  απελευθερώνει  το σώμα από τις σωματικές, συναισθηματικές εντάσεις και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

  Το αγιουρβεδικό μασάζ είναι  μια ανταλλαγή ενέργειας ανάμεσα στον θεραπευόμενο και τον θεραπευτή και μας βοηθά να απελευθερωθούμε από την ένταση και τον πόνο σε βαθύ κυτταρικό επίπεδο.  Η αρμονία και η ισορροπία αποκαθιστώνται  και ο σύγχρονος άνθρωπος απολαμβάνει την φυσική του κατάσταση (που έχει ξεχάσει)  που είναι η εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Υπάρχουν διαφορετικά είδη μασάζ για το πρόσωπο και το σώμα.

   

  Αποτοξίνωση & αντιγήρανση με Detox foot spa: Το αποτοξινωτικό λουτρό ποδιών

   

  Η ευκολότερη λύση αποτοξίνωσης, χωρίς δίαιτα & φάρμακα.  Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το φορτωμένο με χημικά  και  ρύπους περιβάλλον, προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί .

   

  Ανθοθεραπεία

  lia_flower

  Μια συμπληρωματική θεραπεία στην Ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών.   Τα ιάματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φέρουμε φως και ελπίδα στη ζωή μας, είτε σε περίπτωση ασθένειας, είτε σε περίπτωση νοητικών και συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων όπως  άγχος και κατάθλιψη.  Η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα σύγκρουσης μεταξύ  ψυχής και νου και μπορεί να καταπολεμηθεί μόνο με πνευματική και διανοητική προσπάθεια.

   

  Chakra balancing:  εξισορρόπηση  των   ενεργειακών  μας κέντρων.

  lia_chakra

  Η πράνα είναι το μέσο με το οποίο συνδέεται το λεπτοφυές  και το χονδροειδές υλικό επίπεδο  στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν  για κάποιο λόγο διαταραχθεί η ροή της ενέργειας στο λεπτοφυές σώμα (αιθερικό, αστρικό) σε μικρό χρονικό διάστημα θα διαταραχθεί και η ενέργεια στο χονδροειδές σώμα, με αποτέλεσμα να νοσήσει το σώμα εκδηλώνοντας κάποιο πόνο η δυσάρεστο συναίσθημα.

  Ρυθμίζοντας την ροή της ενέργειας στο λεπτοφυές σώμα μέσω της θεραπείας των τσάκρα θεραπεύουμε  τα σωματικά, νοητικά, & συναισθηματικά  μας προβλήματα.

   

  Pranic Healing

  Καθαρισμός της αύρας μέσα από την Πρανική θεραπεία

   

  Επικοινωνία

  Τηλέφωνο: σταθερό 210-6125828 κινητό 698-4374306

  e-mail:   aglaiakotsovolou@gmail.com

  Facebook:   aglaia kotsovolou

  Social Media:

  Facebook:   aglaia kotsovolou

  Email: aglaiakotsovolou@gmail.com

  Τηλέφωνα: σταθερό 210-6125828 κινητό 698-4374306

  Εμφάνιση Προϊόντων: Αγλαΐα Κωτσοβόλου


 • Κωνσταντίνος Λαζαράτος

  ολιστικός θεραπευτής, ιριδολόγος, φυσιοθεραπευτής, διαιτολόγος

  Περισσότερα...

  Κωνσταντίνος Λαζαράτος

  Ασχολία: ολιστικός θεραπευτής, ιριδολόγος, φυσιοθεραπευτής, διαιτολόγος

  Βιογραφικό

  Ο Κωνσταντίνος Λαζαράτος γεννήθηκε στην Αθήνα. Από εφηβική ακόμα ηλικία διακρίθηκε ως αθλητής στον κλασικό αθλητισμό στον στίβο και στην ανατολική φιλοσοφία πολεμικών τεχνών (κορεάτικη αυτοάμυνα Τae-kwon-Do).

   

  Ολοκλήρωσε τριετείς επαγγελματικές σπουδές Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα.

  Συνεργάστηκε με την εταιρεία Ore farm σε είδη αρθροπλαστικής χειρουργικής, κάνοντας workshops στις χειρουργικές επεμβάσεις γόνατος και ισχίου στα νοσοκομεία ΝΊΜΙΤΣ – Ευαγγελισμός.

   

  Το ενδιαφέρον του για την Ιπποκράτεια Ιατρική αλλά και τις παραδοσιακές μεθόδους ολιστικής θεραπευτικής, τον ώθησε  να συμμετάσχει:

  α) στους κύκλους των μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυτοθεραπείας

  β) σε εκπαιδευτικούς κύκλους Ομοιοπαθητικής

  γ) στους εκπαιδευτικούς κύκλους συνεχούς εκπαίδευσης Ορθομοριακής Διατροφολογίας στο Ινστιτούτο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

  δ) σε εκπαιδευτικούς κύκλους Ομοτοξικολογίας- Βιολογικής θεραπείας.

   

  Η φυσική του κλίση για τις χειροπρακτικές και φυσικές μεθόδους υποστήριξης, ήταν το κίνητρο για ολοκληρώσει την τριετή εκπαίδευση και στις μεθόδους  SHIATSU και Ρεφλεξολογίας.

  Επίσης αποτέλεσε  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο στον τομέα της διαγνωστικής, η εκπαίδευσή του  στην μέθοδο της Εφαρμοσμένης Νευρο-κινησιολογίας κατά Drs. Klinghardt -Williams και John Thie και στον τομέα της εκγύμνασης στην ειδική μέθοδο κινησιολογίας   Pilates.

   

  Ο ζήλος του όμως, για μεθόδους της  αφαρμάκου και μη παρεμβατικής θεραπευτικής, τον οδήγησε με αμείωτο ενδιαφέρον στην ακόμα αναπτυσσόμενη και υπό έρευνα επιστήμη της ιριδολογίας,  στην οποίαν αφιέρωσε δύο έτη σπουδών με πιστοποίηση του πανεπιστημίου της Μόσχας της Φιλίας των Λαών και του Κέντρου Οφθαλμικής Μικροσημειοτικής Φυσικής Ιατρικής  DORIMO –  Ιταλίας.

  Αμέσως δε μετά συμμετείχε στα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Ιριδολογίας:

  • Μυοσκελετικό σύστημα – Σκλήρυνση κατά πλάκας και
  • Ψυχοσωματική Ιριδολογία.

   

  Από το 2007 εντάσσει τις μεθόδους υποστήριξης και αποκατάστασης με πρωτοποριακές και επιστημονικές έρευνες:

  1. την Βιο-Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια κατά την εφεύρεση του καθηγητή Δρ. Wolf Kafka και
  2. το 2013 μετά από πολυετείς κλινικές έρευνες της ρώσικης τεχνολογίας προσεγγίζει και εφαρμόζει την κβαντική ιατρική μέσω της τεχνολογίας του Βιοσυντονισμού.

   

  Από το 2014 προσθέτει τις σύγχρονες ιατρικές έρευνες πρόληψης, αντιγήρανσης και αυτοΐασης, αμερικάνικης και ουγγρικής έρευνας και εφαρμογής νανοτεχνολογίας και της ρώσικης τεχνολογίας των τρι-πεπτιδίων.

   

  Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές των ΕΤ1, MEGA, THΛΕΦΩΣ, για παρουσίαση της Ιριδολογίας, έχει δώσει συνεντεύξεις σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και ενημερωτικές διαλέξεις με θέματα όπως «Η προσφορά της Ιριδολογίας», «Πρόληψη αντί για θεραπεία», «Τοξικότητα περιβάλλοντος», «Υγεία και Αντιγήρανση».

   

  Είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιριδολόγων και μέλος της Διευρωπαϊκής Ένωσης Συμπληρωματικής Ιατρικής

   

  Προσφέρει, στο χώρο του στην Αθήνα, συνεδρίες ιριδολογίας, εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων Bemer, Θεραπευτικό Μασάζ, Βιοσυντονισμό, έλεγχο δυσανεξίας τροφών, ρύθμιση

  βιομαγνητικών πεδίων, Lifewave, και διαθέτει προϊόντα αποτοξίνωσης και διατροφής

   

   

  Επικοινωνία:

  Τηλέφωνα:           210-89.92.588, κιν. 697-7770248

  Ε-mail:                    constlaz@yahoo.gr

  Δικτυακός τόπος:  https://bionomia.wordpress.com/

  Social Media:

  Email: constlaz@yahoo.gr

  Τηλέφωνα: 210-89.92.588, κιν. 697-7770248

  Εμφάνιση Προϊόντων: Κωνσταντίνος Λαζαράτος


 • Νάντια Λεμπέση

  Κατασκευές από πολυμερή πηλό, φυτικά προϊόντα γιά το πρόσωπο και το σώμα

  Περισσότερα...

  Νάντια Λεμπέση

  Ασχολία: Κατασκευές από πολυμερή πηλό, φυτικά προϊόντα γιά το πρόσωπο και το σώμα

  Βιογραφικό

  Η Νάντια Λεμπέση γεννήθηκε στην Καλαμάτα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΤΕΙ)

  Δούλεψε ως υπάλληλος για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα άρχισε η ενασχόλησή της με τις εναλλακτικές θεραπείες τις οποίες εξασκεί μέχρι και σήμερα: αγιουρβεδική μάλαξη, λεμφικό μασάζ προσώπου και σώματος,ινδικό μασάζ κεφαλής και ρέϊκι).

  Τα τελευταία χρόνια εκτός των άλλων,ασχολείται με χειροποίητες κατασκευές από πολυμερή πηλό και με την παρασκευή προιόντων για το πρόσωπο και το σώμα.

  Πιστεύει ότι η ζωή είναι πιο διασκεδαστική,όταν είναι δημιουργική!

   

  Χειροποίητες Κατασκευές από Πολυμερή Πηλό

  Ο πολυμερής πηλός είναι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην πλαστική, μια από τις αρχαιότερες τέχνες. Είναι ένα εύπλαστο συνθετικό υλικό που σκληραίνει στους 150°C και έχει πολλές ιδιότητες. Αναμιγνύονται χρώματα πολλαπλών αποχρώσεων και δημιουργούνται ραβδώσεις που κρύβουν μέσα τους μοτίβα και γεωμετρικά σχέδια. Κάθε φέτα αυτής της τεχνικής, αναπαριστά το ίδιο μοτίβο και το ίδιο γεωμετρικό σχέδιο.

  Κάθε σχέδιο και κάθε μοτίβο είναι μοναδικό!

  IMG_9084IMG_8965

  Η υφή, τα λαμπερά χρώματα και η ανθεκτικότητά του πολυμερούς πηλού τον καθιστούν κατάλληλο για κάθε είδους εφαρμογή όπως κατασκευή κοσμημάτων, αγγείων και διακοσμητικών αντικειμένων, γλυπτών, και μωσαικών. Οι καινοτόμες του ιδιότητες οδήγησαν μια ενθουσιώδη παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών να προσαρμόσει μέσα σε λιγότερο από τέσσερις δεκαετίες, τεχνικές δανεισμένες από το γυαλί, το ξύλο, την υφαντική και την ζωγραφική, όπως τις  millefiori, mokumegane, cloisonne κ.ά. Κατάφερε αυτές τις τεχνικές να τις επαναφεύρει και να τις εξελίξει. Ιστορικής σημασίας έργα από πολυμερή πηλό φιλοξενούνται πλέον σε μουσεία τέχνης.

  IMG_8334IMG_903812528034_1086490741375721_2136706430_n (2)

  Η Νάντια  Λεμπέση, χρησιμοποιώντας τις παραπάνω τεχνικές,  κατασκευάζει κυρίως κοσμήματα και μικρά αντικείμενα,όπως κρεμαστά για τον λαιμό, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κομπολόγια, γούρια και μπρελόκ.

   

  Προιόντα BONADEA

   

  Μια άλλη ενασχόληση της Νάντιας τα τελευταία χρόνια είναι είναι η παρασκευή φυτικών προιόντων γιά το πρόσωπο και το σώμα με την επωνυμία BONADEA.

  Τα προϊόντα BONADEA είναι φυσικά, χωρίς βαριά τοξικά μέταλλα, χωρίς παράγωγα πετρελαίου και πίσσας, συντηρητικά και συνθετικά χρώματα. Τό άρωμά τους προέρχεται από οργανικά αιθέρια έλαια. Η ενυδάτωση επιτυγχάνεται με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες όπως αλόη, αμυγδαλέλαιο κ.α.

  Η σειρά Bonadea περιλαμβάνει:

  Λοσιόν μαλλιών για τριχόπτωση: Ιδανική λοσιόν περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής, για άνδρες και γυναίκες, για χρήση μετά το λούσιμο. Βοηθάει αποτελεσματικά στην τριχόπτωση. Βελτιώνει την υφή της τρίχας, κάνοντας τη λεία και στιλπνή. Προστατεύει το δέρμα του κρανίου. Δημιουργεί καινούριες φύτρες μαλλιών. Ιδανική λοσιόν για φορμάρισμα με πιστολάκι. Τα 32 βότανα που περιέχει επιφέρουν και εσωτερική αρμονία δημιουργώντας τη βάση για καλή υγεία.

  Περιέχει: αδίαντο, τσουκνίδα, θρούμπι, φασκόμηλο, τσάι Ματέ, εκουϊζέτο, φλισκούνι, στύρακο, μαύρο σουσάμι κ.α.

  Συσκευασία 235 ml.

   

   Πολυαλοιφή: Είναι μια αλοιφή με βάση το αγνό κερί πρόπολης. Κατάλληλη για: έρπη χειλιών, καψίματα σπυράκια, σκασίματα του δέρματος λόγω ξηρότητας και αφυδάτωσης και σκληρά μέρη του σώματος όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες. Στα δέρματα με πολύ έντονο πρόβλημα ξηρότητας και αφυδάτωσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα τη νύχτα για εντατική θεραπεία. Είναι ιδανική για τα συγκάματα των βρεφών και διάφορα δερματικά προβλήματα των παιδιών.

  Περιέχει: κερί πρόπολης, αγριμόνιο, ζαμπούκο, λεβάντα, καλέντουλα, βάλσαμο, άρνικα κ.α
  Συσκευασία 30 ml.

   

  Κρέμα προσώπου 24ωρης  φροντίδας:  Κρέμα 24ωρης φροντίδας και περιποίησης για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Η πλούσια σύνθεσή της, επαναφέρει την χαμένη ενυδάτωση, ενεργοποιεί την αναδόμηση της επιδερμίδας, ηρεμεί και απαλύνει το ερεθισμένο δέρμα, προσφέροντας φυσική φωτεινότητα, λάμψη και νεανική όψη, σε όλους τους τύπους δέρματος. Η επιδερμίδα αποκτά ελαστικότητα και σύσφιξη, φαίνεται πιό λεία ακτινοβολώντας ζωντάνια, ενώ οι ρυτίδες απαλύνονται.

  Περιέχει: φυσικά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας, φίλτρα προστασίας για την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. πρωτείνη σιταριού, βιταμίνες A-B-D-F-H, ελαστίνη, Polilift, lift line, έλαιο αβοκάντο, βερίκοκο, καροτέλαιο, υαλουρονικό οξύ, αλόη βέρα κ.α.
  Για όλους τους τύπους δέρματος.
  Συσκευασία 52 ml

   

  Έλαιο θρέψης για πρόσωπο και μάτια: Ιδανικό λάδι για μασάζ στο πρόσωπο  αλλά και για μια εντατική θεραπεία δύο εβδομάδων, για λείανση του δέρματος, θρέψη και λάμψη του προσώπου. Χρησιμοποιείται είτε μόνο του, είτε κάτω από την κρέμα κυρίως το βράδι.

  Περιέχει: αμυγδαλέλαιου, έλαιο αβοκάντο, βερικοκέλαιο κ.α.

  Για όλους τους τύπους δέρματος.
  Συσκευασία 30ml .

   

  Έλαιο “ Σώμα» για λιποδιάλυση και σύσφιξη.

  Έλαιο » Καραβάκι» για λιποδιάλυση και σύσφιξη.

  Έλαιο » Πεταλούδα» για μυικούς πόνους και κράμπες.

  Έλαιο «Δελφίνι» για λιποδιάλυση στην περιοχή της κοιλιάς.

  ‘Ελαιο » Καρδιά». Αρωματοθεραπεία για αισθησιακό μασάζ.

  Έλαιο VATA

  Έλαιο PITTA

  Έλαιο KAPHA

   

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Καραγιώργη Σερβίας 3, Τ.Κ 10563

  Τηλέφωνο:6977349309

  E-mail: nadialeb@gmail.com

  Website: www.bonadea.gr

  Facebook:

  https://www.facebook.com/BonaDeagr

  https://www.facebook.com/Νάντια-Λεμπέση-459154110941535

  Social Media:

  Facebook:

  https://www.facebook.com/BonaDeagr

  https://www.facebook.com/Νάντια-Λεμπέση-459154110941535

  Email: nadialeb@gmail.com

  Τηλέφωνα: 6977349309

  Εμφάνιση Προϊόντων: Νάντια Λεμπέση


 • Κωνσταντίνα Πέππα

  Περισσότερα...

  Κωνσταντίνα Πέππα

  Ασχολία:

  Βιογραφικό

  Social Media:

  Email: jojosnara@gmail.com

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Κωνσταντίνα Πέππα


 • Μαίρη Στραβοράβδη

  Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης

  Περισσότερα...

  Μαίρη Στραβοράβδη

  Mary Stravoravdi

  Ασχολία: Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης

  Βιογραφικό

  Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, με διαρκή εκπαίδευση στο Life Coaching, εμψυχώτρια ομάδας, αρθρογράφος στο infokids.gr και infowoman.gr.

  Εξωτερικός συνεργάτης στο έντυπο “The Body”. Συνεργάζεται με το www.iseminars.net.  Τα τελευταία 5 χρόνια έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή, στο σταθμό www.ifeelradio.gr.

  Είναι μέλος του  Ελληνικού Συνδέσου Coaching  (HCA-EMCC).

  Αρθρογραφία και περισσότερα για την ίδια, τις υπηρεσίες και το coaching θα βρείτε στην προσωπική της ιστοσελίδα (στο κάτω μέρος αυτού του κειμένου)

  Σπουδές

  – NLP Practitioner (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) στο Dynamic Equilibrium System.

  “Micro Expressiion & Body Language”- Practitioner – by Dynamic Equilibrium System.

  – Συμπληρωματική εκπαίδευση στο ΕΚΠΑ –Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- στα τμήματα:

  α) Συμβουλευτική σταδιοδρομίας για ενήλικες και επαγγελματικός προσανατολισμός,

  β) Διαπαιδαγώγηση στην παιδική και εφηβική ηλικία.

  – Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και τεχνικών προσωπικής ανάπτυξης.

  –  Περαιτέρω σπουδές στα παιδαγωγικά, εικαστικά και αργυροχρυσοχοΐα.

  – Το 2016-2017 σπούδασε Εκπαιδευόμενη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, στο Athens Synthesis Centrer.

  Τι είναι το coaching;

  Το coaching είναι μια διαδικασία προπόνησης του μυαλού, μέσω της οποίας μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και τους στόχους μας. Ένας ασφαλής μη επικριτικός και μη συγκρουσιακός τρόπος, για να εξερευνήσουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που μας ταιριάζουν, προκειμένου να αναπτύξουμε τον εαυτό μας στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας.

  Πρόκειται για ένα προσωπικό ταξίδι αυτοανακάλυψης που προσφέρει την πληρότητα που φτάνει βαθιά μέσα στην ψυχή του καθενός, ένα ταξίδι που τελειώνει εκεί που ο καθένας επιθυμεί να τελειώσει.

  Ο ταξιδιώτης, έχει πάντα την ευθύνη για την επιλογή του προορισμού. Ορίζει τα θέματα που θέλει να δουλέψει, ορίζει την «Ατζέντα» της συνεδρίας και αναλαμβάνει να οδηγήσει τον εαυτό του σε συνεργασία με τον coach και όχημα τη συνεδρία και τα εργαλεία του coaching.

  Σε μια συνεδρία coaching, o coach δεν κρίνει, δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, δε δίνει συμβουλές, δεν προτρέπει σε λύσεις, δε βάζει στόχους αντί για τον εκπαιδευόμενο, δεν αναλύει, δεν αναπτύσσει στρατηγικές, δεν εκπαιδεύει. Αυτό που κάνει ο coach, είναι να στηρίζει αυτή την προσπάθεια με την επιλογή κατάλληλων εργαλείων και τεχνικών coaching και με μια σειρά ερωτήσεων που προκύπτουν μέσα από τα λεγόμενα του εκπαιδευόμενου, ερωτήσεις δομημένες έτσι ώστε να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται για να δει τις δικές του ανάγκες, προοπτικές και λύσεις.

  Τη δουλειά όλη την κάνει ο εκπαιδευόμενος, απαντώντας στις ερωτήσεις. Εκείνος ορίζει την ατζέντα των θεμάτων και με τη βοήθεια του coach, τα επεξεργάζεται και τα αποσαφηνίζει. Ορίζει τις προτεραιότητες, το ρυθμό και τη διάρκεια των συνεδριών. Όταν είναι έτοιμος, αναλαμβάνει δράση. O coach στηρίζει αυτή την προσπάθειά του, στα πρώτα βήματα.  Μετά βαδίζει μόνος, γιατί ήδη έχει ανακαλύψει αυτό που ξέρει!

  Η 1η συνεδρία είναι δωρεάν

  – Η πρώτη συνεδρία ενημέρωσης  life coaching, είναι ΔΩΡΕΑΝ και διαρκεί 30-45 λεπτά. Κλείστε το ραντεβού σας για την 1η δωρεάν συνεδρία γνωριμίας, είτε ενδιαφέρεστε για να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, είτε για προσωπική coaching συνεδρία.

  Υπηρεσίες του “All time Coaching”

  Το life coaching δεν ασχολείται με εταιρείες και την περαιτέρω διατήρηση/ανάπτυξή τους, αλλά μπορεί να ασχοληθεί με την οργάνωση προσωπικών, επαγγελματικών και οικονομικών στόχων.

  • Ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Life Coaching
  • Ατομικές συνεδρίες Επαγγελματικής ανάπτυξης
  • Ατομικές συνεδρίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Coaching για γονείς με παιδιά στην Σχολική και Εφηβική ηλικία (ατομικά – ομαδικά)
  • Το Coaching στην υπηρεσία του ραδιοφώνου!
  • Coaching για μικρές επιχειρήσεις
  • Oμάδα Art & Coaching

  Social Media:

  Διεύθυνση: Μονεμβασίας 67, Στάση Ηλεκτρικού “Περισσός” (κατόπιν ραντεβού).

  email: ms.alltimecoaching@gmail.com

  web: www.alltimecoaching.gr

  skype: Mary Konstantopoulou-Stravoravdi

  Email: ms.alltimecoaching@gmail.com

  Τηλέφωνα: 210 4532289  και 694-7998561

  Εμφάνιση Προϊόντων: Μαίρη Στραβοράβδη


 • Μάλαμα Μαυροπούλου

  Προϊόντα περιποίησης

  Περισσότερα...

  Μάλαμα Μαυροπούλου

  Ασχολία: Προϊόντα περιποίησης

  Βιογραφικό

  Φροντίδα  Εφαρμοσμένης Βοτανοθεραπείας

    Malamas

   

  Η αγάπη της Μάλαμας Μαυροπούλου για την Φύση την οδήγησε με σεβασμό και γνώση (20ετή μελέτη βοτανοθεραπείας, σπουδές ολιστικής βοτανοθεραπείας, ανθοθεραπείας, αρωματοθεραπείας, παρασκευής φυσικών προϊόντων, καλλιέργειας βοτάνων, κηποτεχνίας, ενεργειακών θεραπειών) στην πρακτική της εφαρμοσμένης βοτανοθεραπείας.

  Διατροφή, βάμματα,έλαια, αιθέρεια έλαια, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, ενεργειακές θεραπείες/ πρακτικές, συνθέτουν τα μέσα για τον Όλον που οφείλουμε να φροντίσουμε.

  Δημιουργεί προϊόντα εμποτισμένα με την ενέργεια της φύσης, εμπνευσμένα να προάγουν την υγεία και να φροντίζουν την ομορφιά μας.

  Ο δεσμός της Μάλαμας Μαυροπούλου με τη φύση μένει αδιάκοπος με την ενεργή συμμετοχή της σε γιορτές ανταλλαγής σπόρων, Οικογιορτές, Φεστιβάλ, θεματικές γιορτές Άνοιξης κ.ά. όπου προσφέρει εργαστήρια και παρουσιάσεις .

  mavro_seeds

  Ως μέλος και σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής συμμετέχει σε ομιλίες, ημερίδες και ενημέρωση του κοινού για μία καλύτερη, υγιέστερη , ελπιδοφόρα  διάπλαση της οικογένειας.

  Μοιράζεται την γνώση και την εμπειρία που η Φύση απλόχερα μας έχει χαρίσει, μέσα από  καθημερινή πρακτική και μελέτη.

   

   

   

   

  Προϊόντα Εφαρμοσμένης Βοτανοθεραπείας Malamas 

  mavro_prod_01

  Η φροντίδα της Εφαρμοσμένης Βοτανοθεραπείας Malamas  σας προσφέρει φυσικά προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και αποτελεσματικής χρήσης για διάφορες ανάγκες.

  Παράγονται και ελέγχονται από πιστοποιημένο εργαστήριο παρασκευής καλλυντικών σε μικρή κλίμακα, με προσωπικές συνταγές, υπό την επίβλεψη μας και με συστατικά της επιλογής μας. Χωρίς χημικά συντηρητικά και πρόσθετα.

  Επιλέγονται έλαια ψυχρής έκθλιψης ελληνικών βιολογικών καρπών, αιθέρια έλαια και ανθόνερα βιολογικών καλλιεργειών, βάμματα ιδίας παρασκευής με μοναδικές κοσμητικές ιδιότητες και άλλα φυσικά συστατικά όπως τζελ αλόης, εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες κ.ά. (Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για ορισμένα από αυτά).

  Η αρμονική συνέργεια των συστατικών που χρησιμοποιούνται, αναδεικνύει  τη δύναμη του σώματος μας να αναγνωρίσει την αρχέγονη γνώση που μαζί με την συνειδητή επιλογή, το φροντίζουν.

  Για φυσική φροντίδα και περιποίηση, με γνώμονα την εφαρμοσμένη βοτανοθεραπεία για ουσιαστική συμβολή στην υγεία και την ομορφιά μας.

  -Κρέμα προσώπου 24h αντιοξειδωτική –αντιγήρανσης, για ενυδάτωση και τροφή του αφυδατωμένου ή ώριμου δέρματος  με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υπέροχη απαλή υφή και άρωμα που θα λατρέψετε.mavro_prod_02

  -Κρέμα προσώπου 24h αντιρυτιδική για ενυδάτωση σε βάθος για όλες τις ηλικίες και αντιρυτιδική προστασία καθώς και για ευαίσθητες επιδερμίδες ή μετά το ξύρισμα για τους άνδρες. Το αιθέριο έλαιο της μαστίχας θα σας μαγέψει.

  -Κρέμα προσώπου 24h ενυδατική, η απαραίτητη κρέμα νεανικών λιπαρών ή μικτών επιδερμίδων, για ενυδάτωση και θρέψη. Η προσφορά  του τριαντάφυλλου, του γερανιού και της βιταμίνης Ε είναι ανεκτίμητη.

  -Κρέμα προσώπου αντηλιακή SPF 25, για όλη τη διάρκεια του χρόνου, μη-λιπαρή σύνθεση, από 6 φυτικά έλαια και υπέροχο άρωμα από άνθη νεραντζιάς.

  – Λάδι μάλαξης προσώπου –σώματος με άριστη απορροφητικότητα για ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, πρόληψη ραγάδων (εγκυμοσύνης), θεραπευτικές εφαρμογές (μασάζ λεμφικό, αγιουρβεδικό, κ.ά. )

  -Λάδι προσώπου Ενυδάτωσης –Αντιγήρανσης, για βαθιά ενυδάτωση αφυδατωμένης, ώριμης, ευαίσθητης επιδερμίδας με άριστες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, λειαίνει τις ρυτίδες και αναγεννά τα επιδερμικά κύτταρα, άμεσης απορροφητικότητας. Χρησιμοποιείται μόνο του ή με προσθήκη λίγων σταγόνων  στην κρέμα προσώπου.

  – Αποσμητικό βοτάνων για 24ωρη προστασία  από την οσμή του ιδρώτα, με απόλυτα φυσικά συστατικά. Για όλες τις ηλικίες, με εκχυλίσματα  βοτάνων και κατάλληλα αιθέρια έλαια.

   

  Κάποια από τα Συστατικά μας που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα  Εφαρμοσμένης Βοτανοθεραπείας Malamas:

  Α. Έλαια ψυχρής έκθλιψης

  Το λάδι  που δεν έχει υποστεί επεξεργασία διατηρεί τα φυσικά  συστατικά του που είναι πολύτιμα για την υγεία του ανθρώπου, καθώς έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, στον απόλυτο βαθμό, μόνο με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

  Τα έλαια  ψυχρής έκθλιψης είναι αυτά που παράγονται με φυσικές μεθόδους με απλή συμπίεση χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά και διαλύτες ( όπως ο πετρελαϊκός αιθέρας ) και χωρίς να θερμαίνονται οι σπόροι. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται 100% αγνά λάδια ανώτερης ποιότητας. Οι θερμοκρασίες κατά την επεξεργασία των σπόρων δεν υπερβαίνουν τους 40 C  με αποτέλεσμα να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά , το φυσικό τους χρώμα, η γεύση τους και οι πολύτιμες ιδιότητές τους. ΔΕΝ λιπαίνουν την επιδερμίδα, απορροφώνται σε 1-2 λεπτά και αποκαθιστούν πλήρως την απαλότητα και τη ενυδάτωσή της . Η αποτελεσματικότητά τους είναι εμφανής με απλή επάλειψη ή σε κρέμες προσώπου για ενυδάτωση, αντιγήρανση, αναγέννηση κυττάρων, επούλωση, για ερεθισμούς, φλεγμονές, διάφορες δερματολογικές παθήσεις.

  Τα λάδια ψυχρής έκθλιψης χαρακτηρίζονται ως λάδια υγείας και ομορφιάς.

  Τα έλαια ψυχρής έκθλιψης που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Εφαρμοσμένης Βοτανοθεραπείας Malamas, καθώς και η χρήση τους από εναλλακτικούς θεραπευτές  για θεραπείες προσώπου, σώματος, ολιστικής βοτανοθεραπείας ( πόσιμα ), αρωματοθεραπείας κ.ά. παρέχουν την τελειότερη φυσική επιλογή για  ομορφιά και υγεία. Επιπλέον οι σπόροι  και οι καρποί είναι από επιλεγμένες ελληνικές βιολογικές καλλιέργειες.

  Έχουν πιστοποιηθεί ως βιολογικά το αμυγδαλέλαιο, το σησαμέλαιο, το ηλιέλαιο, το λάδι από κουκούτσια σταφυλιών, το λάδι από σπόρους ροδιού.

   Ιδιότητες και εφαρμογές  μερικών λαδιών ψυχρής έκθλιψης :

  α) Αμυγδαλέλαιο (almond oil): για την ξηρή, ερεθισμένη ή παιδική επιδερμίδα (προστασία μωρών από βρεφικό εξάνθημα) και για όλους τους τύπους δέρματος. Διαθέτει την ικανότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες και να ενυδατώνει σε βάθος. Ιδιαίτερα καλό για έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα, εγκαύματα και τριχοειδή αγγεία. Έλαιο που απορροφάται γρήγορα, με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ανακουφίζει από ερεθισμούς, ιδανικό για όλων των ειδών μασάζ, ντεμακιγιάζ προσώπου. Ιδανικό για ραγάδες εγκυμοσύνης. Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Μαλακτικό σε μαλλιά ατίθασα, σγουρά, ξηρά, βαμμένα ή με πιτυρίδα.

  β) Σησαμέλαιο (sesame oil) : Σημαντική ιδιαιτερότητά του η μακρά διατήρησή του, χάρη σε δύο αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει, οι οποίες διαθέτουν και αντιγηραντική δράση. Πλούσιο σε λινολεϊκό και λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, σε πρωτεΐνες, μέταλλα. Βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας, της υγρασίας και της συνοχής του δέρματος. Φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και πρώτη επιλογή για το αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου – σώματος για αναζωογόνηση του σώματος και βαθιά χαλάρωση.

  γ) Σταφυλοκουκουτσέλαιο (grape seed oil) : Είναι πλούσιο σε Ω3 λιπαρά, θαυμάσιο ενυδατικό σε  βάθος , τρέφει και προάγει την αναγέννηση της επιδερμίδας, συντελεί στην ελαστικότητά της. Η αντιμικροβιακή, στυπτική δράση του το κάνει ιδανικό για λιπαρές, μικτές, ώριμες επιδερμίδες που χρειάζονται τακτικό καθαρισμό. Σύμμαχος σε περιπτώσεις ακμής, ατοπικής δερματίτιδας και ψωρίασης .Το σταφυλοκουκουτσέλαιο είναι ιδανικό προϊόν για τις ρυτίδες έκφρασης. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ιδανικό για τη σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Χαρίζει  λάμψη στο δέρμα. Άριστος φορέας αιθέριων ελαίων και εφαρμογής μασάζ. Δεν προκαλεί αλλεργία. Προφυλάσσει και τρέφει τα λεπτά, ξηρά και εύθραυστα μαλλιά.

  δ) Έλαιο Ροδιού (pomegranate oil):  Πολύτιμος σύμμαχος της ώριμης και ξηρής επιδερμίδας. Είναι ένα από τα ακριβότερα έλαια παγκοσμίως, καθώς για την παραγωγή κάθε λίτρου απαιτούνται ως πρώτη ύλη περίπου διακόσια κιλά ροδιού. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα χάρη στο μοναδικό πολυακόρεστο λιπαρό οξύ που σε μεγάλο ποσοστό περιέχει, προάγει την αναγέννηση των επιδερμικών κυττάρων, ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα της και λειαίνει τις ρυτίδες.

  Β. Αιθέρια έλαια και ανθόνερα (hydrosols)

  Τα αιθέρια έλαια καθώς και τα ανθόνερα είναι η πολυτιμότερη ουσία του φυτού που αποσπάται από απόσταξη με ατμό. Μοναδικά αποστάγματα από άνθη, βότανα, ρητίνες, φύλλα, χρησιμοποιούνται από αρχαιοτάτων χρόνων για τις θεραπευτικές και κοσμητικές ιδιότητές τους. Μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά επίπεδα σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό, με προϋπόθεση να είναι, όπως αυτά που χρησιμοποιούμε, αγνά και ανόθευτα. Χρησιμοποιούνται σε μοναδικούς συνδυασμούς για δερματικές, κοσμητικές ανάγκες και φυσικά για το θεσπέσιο άρωμά τους. Προστίθενται στις κρέμες προσώπου, στα λάδια περιποίησης προσώπου –σώματος και σε άλλα προϊόντα φυσικής περιποίησης. Η επιλογή τους είναι από ελληνικές βιολογικές ή αυτοφυείς καλλιέργειες ή πιστοποιημένων εταιρειών. Ασφαλή κατά την προγεννητική περίοδο και για παράλληλη χρήση ομοιοπαθητικής.

  Τα ανθόνερα  (hydrosols) περιέχουν τα πιο ήπια υδροδιαλυτά στοιχεία του φυτού, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα αρώματος στις εφαρμογές τους και αντισηπτική δράση.

  Πληροφορίες-επικοινωνία

  Facebook: www.facebook.com/malamasfisika

  Τηλέφωνο: 697-2581483

  e mail: malama64pefki@gmail.com

  Social Media:

  Facebook: www.facebook.com/malamasfisika

  Email: malama64pefki@gmail.com

  Τηλέφωνα: 697-2581483

  Εμφάνιση Προϊόντων: Μάλαμα Μαυροπούλου


 • Καίτη Μουλαγιάννη

  Περιποίηση προσώπου, μασάζ

  Περισσότερα...

  Καίτη Μουλαγιάννη

  Ασχολία: Περιποίηση προσώπου, μασάζ

  Βιογραφικό

  Κατερίνα Μουλαγιάννη

  Η Κατερίνα Μουλαγιάννη είναι Εναλλακτική Θεραπεύτρια Μάλαξης στα εξής είδη (Μυοχαλαρωτικό – Σουηδική Μάλαξη, Ρεφλεξολόγος, Ζεστές Πέτρες, Λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, Αθλητικό μασάζ, Κλινική Θεραπευτική Μάλαξη για οσφυαλγία και ισχιαλγία, αυχεναλγία και αυχενικό αύνδρομο).

  Αποφοίτησε από το ΙΕΚ Αργυρούπολης (Διοίκησης & Οικονομίας), είναι διπλωματούχος Μάρκετινγκ πιστοποιημένη από τον ΟΕΕΚ.  

  Αργότερα ασχολήθηκε με την αισθητική περιποίηση & ομορφιά. Αποφοίτησε από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια βίου Εκμάθησης ZER-FAM  (τμήματος αισθητικής & μακιγιάζ με 21 χρόνιa εμπειρία στην εκπαίδευση και λειτουργία με βάση τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές) και είναι πιστοποιημένη “Makeup Artist” από την ΑCTA «Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης». Μέσα από τη βαθύτερη ανάγκη της να ασχοληθεί με τη σωματική υγιεινή ασχολήθηκε με τον εναλλακτικό θεραπευτικό τομέα παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια: από το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης Ολιστικής Θεραπευτικής, από τη Beauty Academy κ.α.

  Το 2017 έγινε μέλος της «ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΕΑ» όπου με σεβασμό και αγάπη υπηρετεί την υγεία, την ομορφιά και προσφέρει τις υπηρεσίες της.  

   Τομείς ειδίκευσης Υγείας & Ομορφιάς

  • Αισθητική περιποίηση προσώπου
  • Μορφολογία προσώπου
  • Μακιγιάζ πρωινό, απογευματινό, βραδινό, νυφικό, τηλεόρασης, κινηματογράφου, διαφήμισης, εξώφυλλο περιοδικού, ψυχεδελικό, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πορτρέτου, μαγιό
  • Μυοχαλαρωτικό μασάζ (relax) – Σουηδικό μασάζ
  • Shiatsu κεφαλής – μασάζ & Πιεσοθεραπεία
  • Ρεφλεξολογία
  • Ζεστές Πέτρες μασάζ
  • Λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας
  • Αθλητικό Μασάζ
  • Κλινικό Θεραπευτικό μασάζ για οσφυαλγία και ισχιαλγία
  • Κλινικό Θεραπευτικό μασάζ για αυχεναλγία και αυχενικό σύνδρομο

  Social Media:

  Email: k.moulagianni@hotmail.com

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Καίτη Μουλαγιάννη


 • Νάντια Κωνσταντοπούλου

  Σκηνογράφος, εικαστικός, δασκάλα εικαστικών

  Περισσότερα...

  Νάντια Κωνσταντοπούλου

  Ασχολία: Σκηνογράφος, εικαστικός, δασκάλα εικαστικών

  Βιογραφικό

  Νάντια (Κωνσταντίνα) Κωνσταντοπούλου

   Σκηνογράφος, εικαστικός, δασκάλα εικαστικών

   

  Σπουδές

  – Νομικά στη Νομική  Σχολή Αθηνών

  – Σκηνογραφία και Ενδυματολογία στη Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου

  – Θέατρο (Θεατρικές Κατασκευές, Γλυπτική, Σχέδιο, Σημειολογία του θεάματος, Ενδυματολογικές κατασκευές, Σχέδιο θεατρικού κοστουμιού) στο «Κέντρο Λαϊκού Θεάτρου» του Νίκου Καμτσή

  – Εικονογράφιση παιδικού βιβλίου στο Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών

  – Διακόσμηση  βιτρίνας στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “Campus Arts & Sciences”

  – Κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορού για δέκα χρόνια

  – Συμμέχοντας στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών  Erasmus, φοίτησε για ένα ακαδημαϊκό  έτος  στο διαπολιτισμικό  πρόγραμμα του Πανεπιστημίου “La Sapienza” της Ρώμης

  Μαθήματα ζωγραφικής

  Πήρε μαθήματα ζωγραφικής από τους ζωγράφους:  Σπύρο Κουκουλομάτη, Μάτω Ιωαννίδου, Αλίντα Σπηλιώτη και Νίκο Κληρονόμο.

  Σεμινάρια

  – Κατασκευή μαριονέτας, μάσκας, κούκλας, ζωγραφική, ουτοπικό design και εμψύχωση μαριονέτας στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικών Σπουδών «Εβδομη Αίσθηση».

  – Art-therary (θεωρία και πρακτικές ασκήσεις) στο σεμιναριακό κέντρο Udemy.

  – Τριετές βιωματικό σεμινάριο Αrt-therapy με θέμα την «Θεραπεία μέσω των Εικαστικών Τεχνών» με εισηγητές την ψυχολόγο Ελένη Βασιλείου και την εικαστικό Ολυμπία Βασκλαβάνη.

  – Σεμινάρια μοντεσσοριανής αγωγής στο « Μοντεσσοριανό Εργαστήριο» της κοινωνιολόγου και ανθρωπολόγου Ειρήνης Φαφαλιού.

  Μιλά αγγλικά και ιταλικά. Έχει δίπλωμα αυτόνομης κατάδυσης.

  Επαγγελματική δραστηριότητα

  Δουλεύει  ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στην τηλεόραση και στη διαφήμιση.

  Παραδίδει μαθήματα εικαστικών τεχνών σε παιδιά και ενήλικες και διοργανώνει εικαστικές δράσεις.

  Εργάζεται ως εισηγήτρια εικαστικών σεμιναρίων, συντονίστρια συναντήσεων art-sessions και οργανώτρια εικαστικών δράσεων  στο σεμιναριακό κέντρο “ i-seminars” και σε επιλεγμένους χώρους, ως μέλος της Κοιν.Σ.Επ. “Ανθέα”.

  Ζωγραφικά έργα της, καθώς και έργα από χαρτοπολτό και χρηστικά αντικείμενα τέχνης,  θα βρείτε σε χώρους τέχνης και επιλεγμένα καταστήματα τέχνης.

  Επικοινωνία:    

  e-mail: nadooko@yahoo.gr

  Facebook: Nadia Konstantopoulou

  Τηλ. : 6932-300113 και 22940-86384

  Social Media:

  Email: nadooko@yahoo.gr

  Τηλέφωνα: 693-2300113, 22940-86384

  Εμφάνιση Προϊόντων: Νάντια Κωνσταντοπούλου


 • Ερασμία Ma Prabhu

  Σεμινάρια και συνεδρίες ενεργειακής εξισορρόπησης μέσα από την αναπνοή και το χορό

  Περισσότερα...

  Ερασμία Ma Prabhu

  Ασχολία: Σεμινάρια και συνεδρίες ενεργειακής εξισορρόπησης μέσα από την αναπνοή και το χορό

  Βιογραφικό

  Η Ma Prabhu Ερασμία γεννήθηκε στην Κρήτη. Σπούδασε θέατρο, κλασικό τραγούδι  και μπαλέτο στην Αθήνα και στο Παρίσι και την τέχνη του ανατολίτικου χορού από Αιγύπτιους δασκάλους. Άρχισε μιά λαμπρή σταδιοδρομία στο χώρο του θεάματος, περιοδεύοντας σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή και κερδίζοντας πολλά διεθνή βραβεία. Από πολύ νεαρή ηλικία, ενστικτωδώς είχε τη λαχτάρα για την πνευματική διάσταση της τέχνης. Μετά από 11 χρόνια σταδιοδρομίας, τα εγκατέλειψε όλα και άρχισε μιά οδυνηρή αλλά και πλούσια περιόδος αναζήτησης και πειραματισμών, η οποία την οδήγησε να ανακαλύψει τις τεχνικές του Ινδού πνευματικού δασκάλου Osho, με τον οποίο έζησε από το 1979 ώς το θάνατό του το 1990.

  Εκείνος άνοιξε γι’αυτήν νέες προοπτικές και της έδωσε το όνομα   Ma Prabhu, που στα σανσκριτικά σημαίνει «η χαρούμενη και αγαπημένη, που ακούει το κάλεσμα της ύπαρξης». Διδάχτηκε πολλά και δίδαξε με τη σειρά της στο «Πολυπανεπιστήμιο» (Osho Multiversity), την Ακαδημία Τεχνών και Συνειδητότητας (Osho Academy of Arts and Consciousness),  Σχολή Μυστηρίων (Mystery School) και τη Σχολή Κεντραρίσματος (School of Centering).  Εκείνος την ενθάρρυνε να ξαναρχίσει το χορό, κάνοντάς την να καταλάβει πως η εξωτερική τεχνική είναι μόνον ένα ελατήριο για μιά κίνηση που γεννιέται από μέσα μας.  Άρχισε λοιπόν να διδάσκει και συγχρόνως έπαιρνε μέρος σε διαλογισμούς, θεραπευτικές τεχνικές και ομαδικές ασκήσεις αυτογνωσίας. Η παραμονή της στο ashram διανθιζόταν με ταξίδια για σεμινάρια και παραστάσεις σε κέντρα διαλογισμού Osho σ’όλο τον κόσμο: Ολλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Ελλάδα.

  Σήμερα η Μά Πραμπού Ερασμία μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα (Αθήνα), την Ιταλία και την Ινδία, δίνοντας σεμινάρια μονοήμερα ή πολυήμερα (αυτά συνήθως εκτός πόλης) ή και σύντομα τρίωρα μαθήματα με θέματα όπως το «Το ξύπνημα της Ζωτικής Ενέργειας» «Εξισορρόπηση των τσάκρας» και το «Χορός των επτά πέπλων».

  Οι ποικίλες μέθοδοι που χρησιμοποιοεί σε κάθε σεμινάριο έχουν όλες τον ίδιο σκοπό, τον οποίο προσεγγίζουν από διαφορετική πλευρά κάθε φορά – όλες στοχεύουν στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα). Οι μέθοδοι είναι σε μεγάλο βαθμό βασισμένες σε διαλογισμούς του Osho, το τρίτο όμως ενσωματώνει και πολλές κινήσεις του ανατολίτικου χορού.

  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για προσωπικές συνεδρίες/μαθήματα.

  Τα σεμινάρια

  Μέσα από διάφορους ρυθμούς και χορούς από τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, στοιχεία σύγχρονου χορού και όχι μόνον, μέσα από σούφικο ρυθμικό τραγούδι συγχρονισμένο με κινήσεις και με στροβιλισμούς, μέσα από τεχνικές χαλάρωσης και στοιχεία κινητικού διαλογισμού όπως τα δίδασκε ο Osho (διαλογισμός kundalini, δυναμικός διαλογισμός, διαλογισμός Nataraj), επιχειρείται ένα ολιστικό ξύπνημα του σώματος από μέσα προς τα έξω, μιά εξισορρόπηση των τεσσάρων στοιχείων (φωτιά, αέρας, γη και νερό), με στόχο την απελευθέρωση των αναστολών και τη μνήμη του αρχέγονου χορού που όλοι έχουμε μέσα μας και καλούμαστε να ανακαλέσουμε, γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να κινηθούμε ελεύθερα και να χορέψουμε εκφραστικά.  «Σιγά-σιγά, αρχίζουν να αποβάλλονται αυτά που εμπόδιζαν την ελεύθερη ροή της ενέργειας, και ο χορός αρχίζει να ρέει»

  Οι τεχνικές διαλογισμού βοηθούν στο λύσιμο των συγκινησιακών «κόμπων», των σωματικών εντάσεων, των ψυχικών και νοητικών αντιστάσεων, κατορθώνοντας να εισάγουν τους συμμετέχοντες σε έναν χώρο συνειδητότητας και μαζί παιχνιδιάρικης χαράς, όπου ο χορός γίνεται έκφραση αρμονίας και επικοινωνίας.

  H Ma Prabhu Ερασμία επικεντρώνεται ειδικά στον ανατολίτικο χορό για  συγκεκριμένους λόγους. Οι κινήσεις του χορού αυτού, όλο χάρη, γλυκύτητα και χαρά της ζωής, ρέουν διαδοχικά μέσα από τα ενεργειακά κέντρα, συνδέοντας τη γη και τον ουρανό. Καθώς τα διαφορετικά είδη ενέργειας συγκεντρώνονται από την περιφέρεια προς το κέντρο μας (το «χάρα» όπως ονομάζεται στις ανατολικές φιλοσοφίες), την πηγή της ζωής, υποδαυλίζεται μιά φωτιά η οποία ανοίγει και φωτίζει τις ζωτικές δυνάμεις, εναρμονίζοντας, εξισορροπώντας τις θηλυκές και αρσενικές ενέργειες, τις εσωστρεφείς και τις εξωστρεφείς. Δημιουργείται έτσι ένας χώρος όπου η εξωτερική τεχνική πυροδοτεί την αποκάλυψη του εσωτερικού χορού, ένας χώρος όπου «ο χορευτής μπορεί να χαθεί και μένει μόνον ο Χορός» – ένας χώρος όπου μπορεί να συμβεί η εμπειρία της ευδαιμονίας, της σιωπής και της πληρότητας του Είναι.

  Η γνωριμία με τον ανατολίτικο χορό είναι μιά ανακάλυψη της γλυκύτητας και της αθώας ροής ενός αρχαίου και φυσικού τρόπου κίνησης, ένας τρόπος εξισορρόπησης σώματος, καρδιάς και πνεύματος. Όπου υπάρχει αθωότητα, ανοίγει ο δρόμος για το Ένα.

  «Σε κάθε ερώτηση που θέτει κανείς στον εαυτό του, έρχονται δύο διαφορετικές απαντήσεις. Η μία είναι αυθεντική, αυθόρμητη, και προέρχεται από την  κοιλιά που γελάει. Η άλλη προέρχεται από το στατικό, ορθολογικό σημείο του νού.  Στην Ιαπωνία των παλιών χρόνων, αν ρωτούσες κάποιον ‘από πού προέρχονται οι σκέψεις σου’, αυθόρμητα θα απαντούσε χτυπώντας  χαμογελαστά την κοιλιά του με το χέρι.

  Η κοιλιά είναι η πηγή της ζωής. Έτσι απλά.

  Έπειτα ανεβαίνουμε προς την καρδιά,  γιατί αυτός ο χορός αφορά όλα τα ενεργειακά κέντρα. Χρησιμοποιώ πολλές σούφικες τεχνικές, πολλές κινήσεις που ανοίγουν και θερμαίνουν την ενέργεια από το πρώτο ώς το τέταρτο τσάκρα.

  Οι ποικίλες μέθοδοι που χρησιμοποιεί έχουν όλες τον ίδιο στόχο, που προσεγγίζουν από διαφορετική πλευρά κάθε φορά. Όλες στοχεύουν στα ενεργειακά κέντρα ( chakras). Για παράδειγμα, οι αφρικάνικοι χοροί είναι κινήσεις και ρυθμοί που συνδέονται πολύ με το στοιχείο της γης, και συντείνουν πολύ στην αφύπνιση του πρώτου ενεργειακού κέντρου. Οι ανατολίτικοι χοροί  σε πρώτο επίπεδο συνδέονται άμεσα με το στοιχείο του νερού, το δεύτερο ενεργειακό κέντρο.  Όμως επειδή αυτοί οι χοροί δουλεύουν πολύ με τη σπονδυλική στήλη, λειτουργούν σε όλα τα ενεργειακά κέντρα.

  Οι μέθοδοι των Σούφι είναι ήχοι που δονούν και που ωθούν το άτομο σε υψηλή κατάσταση συνείδησης. Δονούν αντίστοιχα το κάθε ενεργειακό κέντρο ή και όλα ταυτόχρονα, και δραστηριοποιούν ενεργειακά. Στις περιστροφικές κινήσεις των σούφι, το σώμα γίνεται όπως η ρόδα που γυρίζει, αλλά ο άξονάς της εσωτερικά παραμένει ακίνητος. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να βιώσεις το ακίνητο κέντρο. Οι ταοϊστικές τεχνικές είναι θεραπευτικοί ήχοι των εσωτερικών οργάνων. Ο κάθε ήχος ανταποκρίνεται στη «συχνότητα» ήχου του κάθε οργάνου και εξισορροπεί τα στοιχεία γη-φωτιά-αέρας-νερό-μέταλλο.

  Μέσα από τις ασκήσεις αναπνοής και τεχνικές διαλογισμού του Osho, που η μία συμπληρώνει την άλλη, σβήνουμε τις μηχανικές κινήσεις, ησυχάζουμε το μυαλό, εξισορροπούμε την ενέργεια.

  Επίσης γίνεται πολλή δουλειά συνειδητοποίησης του σώματος, μασσάζ, δημιουργικό παιχνίδι με τους άλλους. Ενθαρρύνεται πολύ το εσωτερικό παιδί, ο αυθορμητισμός, γιατί αυτό που μετράει – πέρα από την τεχνική – είναι να βρεί κανείς την πιό αυθόρμητη κίνηση που έρχεται εκ των έσω.  Μερικές φορές, όταν επικεντρώνεται κανείς υπερβολικά στην τεχνική, αυτές οι κινήσεις δημιουργούν σύγχιση. Αντίθετα, αν καλλιεργεί κανείς τον αυθορμητισμό μέσα από τη σιωπή, το διαλογισμό, τη χαλάρωση, και η δυσκολία της τεχνικής απαλύνεται, σχεδόν εξαφανίζεται. Ο χορός γίνεται μιά θύρα για το διαλογισμό.

  Η κάθε μιά τεχνική χωριστά και παράλληλα μαζί, προετοιμάζει το έδαφος για τη συνειδητότηα και την εμπειρία του βαθύτερου πυρήνα της ύπαρξης. Το ξύπνημα της έκστασης, της χαράς, της ολότητας και της σιωπής του εσώτατου «είναι» μας.

  Σε ποιούς απευθύνονται

  Σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αρχάριους και προχωρημένους μαθητές χορού, σε επαγγελματίες και δασκάλους χορού, αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν καμιά προηγούμενη εμπειρία, και καλούνται να ανακαλύψουν το χορευτή μέσα τους. Με λίγα λόγια σε όλους!

  «Στις ομάδες μου συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κόσμος είναι γεμάτος από γυναίκες που δεν έχουν έρθει ποτέ πραγματικά σε επαφή με τη θηλυκότητά τους, ενώ υπάρχουν άντρες που την έχουν υπερβολικά ανεπτυγμένη. Πολύ συχνά οι άντρες θεωρούν πως η εργασία που κάνουμε αφορά μόνον τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα οι κινήσεις του ανατολίτικου χορού είναι τόσο ολοκληρωμένες που ενσωματώνουν και εκφράζουν και τη θηλυκή και την αρσενική πλευρά των ατόμων. Υπάρχουν μάλιστα κινήσεις που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο αρσενικό στοιχείο. Κι έπειτα τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο καθένας…. Με λίγα λόγια, το θέμα δεν υφίσταται, και μάλιστα μπορεί κανείς, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα να χρησιμοποιήσει αυτή την εργασία που κάνουμε για να εναρμονίσει το αρσενικό και το θηλυκό του κομμάτι.»

  Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στα μινι-σεμινάρια και τα πολυήμερα; Πώς λειτουργεί το κάθε είδος σεμιναρίου;

  Το καθένα έχει τη δική του, μοναδική διαδικασία.

  Το πολυήμερο σεμινάριο δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσει κανείς περισσότερο, να χαλαρώσει με τον εαυτό του αλλά και να συνυπάρχει με τους άλλους με τον ίδιο γαλήνιο τρόπο. Όταν είμαστε χαλαροί, ανοιγόμαστε περισσότερο. Επίσης πηγαίνουμε πιό βαθιά προς τις λεπτοφυείς ενέργειες. Οι μέθοδοι και τεχνικές που χρησιμοποιούμε χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσουν το δικό τους κύκλο ενέργειας.

  Τα μινι-σεμινάρια, καθώς και τα μαθήματα, είναι βασικά κυρίως για εισαγωγή, για συντήρηση και για εξάσκηση. Μπορούν κι αυτά να λειτουργήσουν σε βαθύτερα επίπεδα, αλλά τις πιό πολλές φορές, είναι απαραίτητο να έχει κάνει κανείς πρώτα ένα πολυήμερο σεμινάριο.

  Χρειαζόμαστε το χρόνο να αγγίξουμε και να ανοίξουμε το ζωτικό κέντρο, την πηγή της ενέργειας μέσα μας, το χάρα. Από κει  παίρνουν όλα τα ενεργειακά κέντρα τα εφόδια και την τροφή τους, ώστε να μπορούν να εκφραστούν, το καθένα ανάλογα με την ποιότητά του. Όταν η ενέργεια κάθε τσάκρα έχει εξισορροπιστεί, τότε η έκφραση αυτή είναι αρμονική.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας:

  Τηλέφωνο: 693-4822968

  email: erasmia7@yahoo.com

  skype: erasmiaprabhu

  Social Media:

  skype: erasmiaprabhu

  Email: erasmia7@yahoo.com

  Τηλέφωνα: 693-4822968

  Εμφάνιση Προϊόντων: Ερασμία Ma Prabhu


 • Μαγδαλένα Σκοπελίτη

  Επικοινωνίες με Αρχαγγέλους - Ηλεκτρομαγνητική Εξισορρόπηση - Απαλλαγή από τον Φόβο -Σύμβουλος Νέας Εποχής - Channeling Archangels – EMF Balancing - Releasing Fear - New Age Coach

  Περισσότερα...

  Μαγδαλένα Σκοπελίτη

  Ασχολία: Επικοινωνίες με Αρχαγγέλους - Ηλεκτρομαγνητική Εξισορρόπηση - Απαλλαγή από τον Φόβο -Σύμβουλος Νέας Εποχής - Channeling Archangels – EMF Balancing - Releasing Fear - New Age Coach

  Βιογραφικό

  Η Μαγδαλένα Σκοπελίτη γεννήθηκε στην Ελλάδα. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θηλέων στο Ελληνικό και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, όπου στη συνέχεια θήτευσε επί τρία χρόνια ως Βοηθός στην Έδρα Δημοσίας Οικονομίας και Δημοσιονομικής Πολιτικής. Έζησε επί χρόνια στις Κάτω Χώρες, τη Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διέμεινε λόγω της διπλωματικής σταδιοδρομίας του συζύγου της. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, συνεργαζόμενη με περιοδικό της Αθήνας και ελληνική εφημερίδα του Λονδίνου. Δραστηριοποιήθηκε αργότερα και στον τομέα των επιχειρήσεων.

  Μια τυχαία συνάντηση έφερε τη Μαγδαλένα στον κόσμο της προσωπικής εξέλιξης και της πνευματικής ανέλιξης, στις οποίες έχει έκτοτε αφιερώσει 35 χρόνια. Μαθήτευσε αρχικά στον Osho, από τον οποίο έμαθε τις διδαχές της Ανατολής για τους δρόμους που οδηγούν στη φώτιση: διαλογισμός, αυτογνωσία και αυτοπαρατήρηση. Αργότερα διηύρυνε το πεδίο των μελετών και προσωπικών ερευνών της προς την κατεύθυνση και των διδαχών της Δύσης, αντλώντας έμπνευση από τα σεμινάρια και το έργο των Peggy Dubro, Louise Hay, Esther Hicks, Doreen Virtue και πολλών άλλων, αλλά και αναζητώντας εμπειρίες σε συγγενικούς τομείς.

  Έτσι, η Μαγδαλένα έχει επίσης ειδικευθεί στο να διευκολύνει ψυχές που πραγματοποιούν τη μετάβασή τους σε άλλο επίπεδο και στο να οδηγεί σε βιολογική ενσάρκωση νέες ψυχές που έρχονται στον πλανήτη (Shaumbra University).

  Έχει ακόμα σπουδάσει Tantra, διαδραστική υπνοθεραπεία, Magnified Healing, Karuna Reiki και φυσικό face-lifting.

  Η Μαγδαλένα πιστεύει πως οι μελέτες και οι έρευνές της την έχουν φέρει σε σημείο να μπορεί να μιλάει «με δικό της κύρος» και μέσα από δικές της προσωπικές εμπειρίες. Το απέδειξε με ατομικές συνεδρίες και ομαδικά σεμινάρια που πραγματοποίησε επί χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βοηθώντας πολλούς από τους συμμετέχοντες να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.

  Σήμερα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως θεραπεύτρια και σύμβουλος σε θέματα Νέας Ενέργειας, συνειδητότητας και προσωπικής ανέλιξης. Ανάλογη δραστηριότητα συνεχίζει κατά καιρούς να αναπτύσσει στις χώρες του εξωτερικού όπου διέμεινε.

   

  Προσφερόμενες υπηρεσίες

  Η Μαγδαλένα προσφέρει συνεδρίες ομαδικές και ατομικές.

  Οι ομαδικές συνεδρίες, οι οποίες γίνονται με τη μορφή σεμιναρίων, έχουν ως θέματα, μεταξύ άλλων:

  • τον φόβο.
  • τους όρκους: Η ενέργεια των όρκων που σας δόθηκε από τη στιγμή της γέννησής σας πλημμυρίζει το DNA σας. Απελευθερώνοντας όρκους και υποσχέσεις, θα μπορέσετε να συνδεθείτε με τη Νέα Ενέργεια, διώχνοντας έτσι την παλαιά ενέργεια του αγώνα και των ελλείψεων.
  • το άνοιγμα των επτά σφραγίδων: Το σεμινάριο αυτό θα ενεργοποιήσει το άνοιγμα των επτά σφραγίδων (chakras), το οποίο θα εξαλείψει τα μπλοκαρίσματα και θα βοηθήσει να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.
  • τους καθρέφτες: Όλη σας η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο από έναν καθρέφτη που εσείς δημιουργήσατε για να βλέπετε τον εαυτό σας και να μαθαίνετε. Μάθετε πώς να δουλεύετε με τους καθρέφτες ώστε να ξέρετε μέχρι πού έχετε προοδεύσει.
  • τις προσωπικές σχέσεις.
  • τον Νόμο της Έλξης («τα όμοια έλκονται»).
  • την ευημερία.
  • τις προσωπικές πεποιθήσεις: Αυτό που πιστεύουμε, αυτό και αποδεικνύουμε.
  • το ιόχρουν πεδίο ή πεδίο της Βιολετιάς Φλόγας, η οποία είναι πνευματική φλόγα που μεταλλάσσει το αρνητικό σε θετικό. Από τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ έχει, μάλιστα, λάβει η Μαγδαλένα μια ειδική μύηση η οποία της επιτρέπει να συντονίσει και άλλους στη συχνότητα της Βιολετιάς Φλόγας.
  • Ως Reiki και Seichem Master, η Μαγδαλένα προσφέρει μυήσεις στον 1ο, τον 2ο και τον 3ο (Master) βαθμό με το σχετικό δίπλωμα.

  Οι ατομικές συνεδρίες έχουν ως περιεχόμενο:

  • ψυχική εγχείριση,
  • εξισορρόπηση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (EMF Balancing),
  • Reiki, Seichem και αγγελικό φως,
  • Aura Soma,
  • ανάγνωση της σοφίας των αγγέλων μέσω καρτών,
  • ενεργειακό καθαρισμό χώρων,
  • Feng Shui,
  • επικοινωνία με την Εγώ Ειμί Παρουσία του ενδιαφερομένου και συντονισμό με τον ανώτερο εαυτό του.

   

  Βιβλίο

  Πιστεύοντας ότι ο φόβος είναι συναίσθημα που επηρεάζει έντονα τη ζωή των ανθρώπων, η Μαγδαλένα εμβάθυνε στο θέμα και συνώψισε τα ευρήματά της στο βιβλίο You Can Master Your Fear προκειμένου να βοηθήσει τους άλλους, μέσα από γνώση και αλήθεια, να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους και να απελευθερωθούν απ’αυτόν. Οι απαιτητικές, καμιά φορά και απειλητικές μάλιστα, εμπειρίες της, τής επέτρεψαν να γίνει δέκτης όλων των «δύσκολων» μηνυμάτων για τον φόβο που μεταφέρθηκαν στη Γη από ανώτερα επίπεδα.

  Στο www.youcanmasteryourfear.com  ανευρίσκονται περισσότερα για το βιβλίο, που εκδόθηκε στις Η.Π.Α. από τον εκδοτικό οίκο Balboa Press (τμήμα του Hay House) και από τον οποίο ή το Amazon κλπ. μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί. Απόδοση του βιβλίου στα ελληνικά τελεί υπό επεξεργασία.

  Επικοινωνία

  Τηλέφωνο: 22940-23488 (σταθερό) και 697-3806914 (κινητό)

  E-mail: thrivinglight@gmail.com

  Social Media:

  Email: thrivinglight@gmail.com

  Τηλέφωνα: 22940-23488 (σταθερό) και 697-3806914 (κινητό)

  Εμφάνιση Προϊόντων: Μαγδαλένα Σκοπελίτη


 • Σοφία Λαδά

  Περισσότερα...

  Σοφία Λαδά

  Ασχολία:

  Βιογραφικό

  Social Media:

  Email: lotos.24563@yahoo.gr

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Σοφία Λαδά


 • Δημήτρης Θεοδώρου

  Διακίνηση εναλλακτικών προϊόντων και Δικτύων

  Περισσότερα...

  Δημήτρης Θεοδώρου

  Ασχολία: Διακίνηση εναλλακτικών προϊόντων και Δικτύων

  Βιογραφικό

  Social Media:

  Email: d.theodorou62@gmail.com

  Τηλέφωνα: +306971792624

  Εμφάνιση Προϊόντων: Δημήτρης Θεοδώρου


 • Καίτη Βλαχάκη

  Περισσότερα...

  Καίτη Βλαχάκη

  Ασχολία:

  Βιογραφικό

  Social Media:

  Email: kaitivlahaki@hotmail.com

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Καίτη Βλαχάκη


 • Ματίνα Χρονοπούλου

  φυσικοπαθητικός

  Περισσότερα...

  Ματίνα Χρονοπούλου

  Ασχολία: φυσικοπαθητικός

  Βιογραφικό

  Social Media:

  Email: xx8@yyy.zzz

  Τηλέφωνα:

  Εμφάνιση Προϊόντων: Ματίνα Χρονοπούλου


 • Ειρήνη Ζερβάκη

  μασάζ, ολιστικές θεραπείες, διαλογισμός (Ηράκλειο Κρήτης)

  Περισσότερα...

  Ειρήνη Ζερβάκη

  Ασχολία: μασάζ, ολιστικές θεραπείες, διαλογισμός (Ηράκλειο Κρήτης)

  Βιογραφικό

  Η Ειρήνη Ζερβάκη σπούδασε στο ΤΕΙ Αθηνών ως Επόπτης Δημόσιας Υγείας στο τμήμα «Δημόσιας Υγιεινής»

  Από πολύ νωρίς ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέρ και φωτοσυνθέτης παρέχοντας υπηρεσίες μοντάζ και ψηφιακών άλμπουμ σε γνωστούς επαγγελματίες φωτογράφους και οπερατέρ της περιοχής της. Έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες ταινίες καθώς και ψηφιακά άλμπουμ γάμων, βαπτίσεων και εκδηλώσεων.

  Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παράλληλα με τις λοιπές ασχολίες της εργάζεται και ως υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν τα αδέρφια της

   

  Το 2009 υπήρξε σταθμός στην εσωτερική της αναζήτηση. Παρακολούθησε μαθήματα συστημικής ψυχοθεραπείας και ψυχανάλυσης. Συμμετείχε, ως ενεργό μέλος, σε πολλές ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Δημιούργησε και διατηρεί ομάδες διαλογισμού και εσωτερικής αναζήτησης.

  Το 2012 μυήθηκε στο 1ο και 2ο βαθμό Ρέϊκι Usui και για ένα μεγάλο διάστημα έκανε θεραπείες σε ανθρώπους που έρχονταν για βοήθεια.

  Το 2013 παρακολούθησε σεμινάρια ρεφλεξολογίας και μασάζ πλάτης, έπειτα ενσωμάτωσε το μασάζ στις ενεργειακές της τεχνικές, συνδυάζοντας την φυσική με την πνευματική ανάταση του ατόμου.

  Το 2014 2015 η συνεχής αναζήτηση της την έφερε κοντά στους αγγέλους και με  την βοήθειά τους μυήθηκε στο σύστημα του Αγγελικού Ρέϊκι 1-2 και Αγγελικού Ρέϊκι 3-4 βαθμού από την Καίτη Σαμαρτζή.

  Το 2015 διάβασε βιβλία και παρακολούθησε σεμινάρια ανθοθεραπείας με ανθοϊάματα Bach τα οποία έχει πλέον εντάξει στη ζωή τη δική της και των θεραπευομένων της.

  Τον Ιανουάριο του 2016 ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση στο Pranic Healing.

   

  Η Ειρήνη Ζερβάκη είναι μητέρα τριών υπέροχων παιδιών. Ζεί και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου προσφέρει συνεδρίες μασάζ και ενεργειακών θεραπειών, και συντονίζει ομάδες διαλογισμού και αυτογνωσίας. Βρίσκεται σε διαρκή υπηρεσία για το ανώτερο καλό από το 2009 έως και σήμερα.

  Το αμέσως επόμενο βήμα της είναι η δημιουργία ενός εργαστηρίου- πολυχώρου αυτοβελτίωσης όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να παρακολουθεί σεμινάρια και μαθήματα ποικίλης ύλης για την προσωπική αυτοβελτίωση του τόσο σε φυσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

   

   

  Επικοινωνία  

   

  e-mail: zereirini1975@gmail.com

  τηλέφωνο 697-6024059

  Social Media:

  Email: zereirini1975@gmail.com

  Τηλέφωνα: 697-6024059

  Εμφάνιση Προϊόντων: Ειρήνη Ζερβάκη