Όροι και Προϋποθέσεις Καταστήματος

Τρόποι πληρωμής:

  1. με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο Paypal. Αρκεί να κάνετε κλικ στο κουμπί του Paypal και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Είναι εύκολο και ασφαλές, ο πωλητής δεν θα δει ποτέ τις πληροφορίες της κάρτας σας.
  2. με πιστωτική κάρτα απ’ευθείας μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς

Το κατάστημά μας δεν αποθηκεύει στοιχεία πιστωτικών καρτών και όλη η διαδικασία χρέωσης της κάρτας γίνεται από τα συστήματα του PayPal ή της Τράπεζα Πειραιώς.

Το κατάστημα μας κατά την αγορά σας ακολουθεί την διαδικασία της εξουσιοδότησης (προέγκρισης), όπου το συνολικό κόστος της αγοράς δεσμεύεται από την κάρτα σας και η πίστωση του ποσού λαμβάνει χώρα εντός 48 ωρών.

  1. Για αγοραστές από την Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. Για αγοραστές από την Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Παρακαλώ επικοινωνείστε πρώτα μαζί μας.

 

Τρόποι αποστολής

Αποστέλλουμε σ’όλη την Ελλάδα.

Στην Αττική μόνο με κούριερ (συνεργαζόμαστε με την Speedex, που μας έχει κάνει ειδικές τιμές)

Στην υπόλοιπη Ελλάδα έχετε επιλογή είτε ΕΛΤΑ είτε κούριερ.

Στο εξωτερικό, μόνο με ΕΛΤΑ

Το απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) συνήθως για την Ελλάδα χρειάζεται 1-3 εργάσιμες, για την Ευρώπη 4-6 εργάσιμες και για το εξωτερικό 7-15 μέρες περίπου

Οι αποστολές εσωτερικού με ΕΛΤΑ έως 2 κιλά είναι συστημένες, ώστε να υπάρχει αριθμός αποστολής και να μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του δέματός σας.

Οι αποστολές εσωτερικού με ΕΛΤΑ πάνω από δύο κιλά έχουν ειδοποίηση άφιξης.

 

Κόστος αποστολής

Το κόστος υπολογίζεται με βάση το συνολικό βάρος των ειδών που αγοράσατε. Σ’αυτό προστίθενται τα ταχυδρομικά.

 

Προσοχή: Για αποστολές με κούριερ, εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη/απομακρυσμένη περιοχή (αυτό σημαίνει οπουδήποτε δεν υπάρχουν γραφεία της Speedex, όπως π.χ. όλα τα χωριά), υπάρχει έξτρα χρέωση (3 ευρώ περίπου). Αυτές θα υπολογιστούν χωριστά, αφού ρωτήσουμε την εταιρεία, και θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το ακριβές ποσόν φτιάχνοντας μια ειδική σελίδα όπου μπορείτε να τις εξοφλήσετε. Επίσης η ημερομηνία παράδοσης είναι 1-2 μέρες αργότερα.

Δεν ξέρετε εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη/απομακρυσμένη; Επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα http://www.speedex.gr/post/post.asp και πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας.  Ωστόσο μη βασιστείτε στον τιμοκατάλογο που θα δείτε στην ιστοσελίδα, γιατί όπως είπαμε εμείς έχουμε καλύτερες τιμές.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είμαστε υπεύθυνοι για φόρους εκτελωνισμού σε διεθνείς προορισμούς – αυτοί είναι ευθύνη του αγοραστή.

 

Προσοχή στη διεύθυνσή σας!

 

Όταν εγγράφεστε στην ιστοσελίδα μας, φροντίστε να συμπληρώνετε την πλήρη και σωστή διεύθυνση, γιατί σ’αυτή τη διεύθυνση θα στείλουμε την παραγγελία σας.

Παραγγελίες που επιστρέφονται επειδή η διεύθυνση που έδωσε ο πελάτης δεν ήταν σωστή, είτε θα σταλούν εκ νέου στον πελάτη, με επιπλέον κόστος αποστολής, είτε θα επιστραφεί στον πελάτη το κόστος αγοράς του προϊόντος και θα παρακρατήσουμε το κόστος αποστολής.

(Φυσικά, στην περίπτωση το λάθος είναι δικό μας, εννοείται πως θα το φροντίσουμε χωρίς να επιβαρυνθείτε σε τίποτα).

 

ΑΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Αν το προϊόν που παραγγείλατε είναι ελαττωματικό, σπασμένο κλπ…, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 14 ημέρες από την άφιξη του προϊόντος για να γίνει είτε αλλαγή του προϊόντος είτε επιστροφή χρημάτων.

 

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μέσα σε 14 μέρες από τη μέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου αντικειμένου.

Τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι στην κατάσταση που τα έλαβε ο πελάτης, κι αν πρόκειται για ρούχα, να μην έχουν φορεθεί.

Το κόστος αποστολής των επιστρεφόμενων αντικειμένων βαρύνει τον πελάτη.

Παρακαλούμε να συσκευάζετε τα αντικείμενα με ασφαλή τρόπο.

 

Τυχόν άλλα προβλήματα
Η ικανοποίηση των πελατών είναι πολύ σημαντικό θέμα για μας. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την αγορά σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, και θα βάλουμε τα δυνατά μας να το λύσουμε.
Ειδικές παραγγελίες
Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα για ειδική παραγγελία χειροποίητων ειδών. Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα και θα το προωθήσουμε στον δημιουργό του αντικειμένου, ώστε να συνεννοηθείτε και να συμφωνήσετε τι ακριβώς θέλετε και πόσο θα στοιχίσει.

Μη χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο γι’αυτό το σκοπό!

 

Χονδρική

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές χονδρικής πώλησης.